Buna ziua! Prietenul meu care este medic de familie a fost condamnat cu suspendare la 2,6 ani cu inchisoare.A primit si pedeapsa complementara a interzicerii profesiei de medic de familie timp de 3 ani.Aceasta perioada de 3 ani a trecut, prietenul meu indeplinind toate conditiile cerute de pedeapsa complementara.Ce pasi trebuiesc facuti acum ptr. ca sa poata profesa din nou ca medic de familie?
Am intreprindere individuala (I.I.) din anul 2010.Nu am avut activitate pe aceasta intreprindere individuala (cifra de afaceri este =0).In acelasi timp sunt angajat si platesc contributia de asigurari de sanatate.
Va rog sa-mi precizati daca trebuie sa platesc aceasta contributie si la intreprinderea individuala (am citit art.296^21 din Codul Fiscal si Normele Metodologice si nu inteleg sigur daca trebuie sa platesc).
va multumesc ,
Cu stima,
Florin Ionescu
va rog sa-mi precizati daca la o societate comerciala aflata in procedura de insolventa salariatii care sunt concediati (art.86 din Legea 85/2006 privind procedura insolventei) isi pot primii salariile compensatorii prevazute in contractul colectiv de munca aflat in vigoare la data deschiderii procedurii de insolventa.
va multumesc mult!
cu stima,
mihai g.