Multumesc mult, dar un singur lucru ma interesa ,daca se opune pina la urma e obligata sa accepte testu prin ordin judecatoresc?
Inca o intrebare,am vb cu sotia sa fac testu de parternitate ca, incet incet incep sa vina dovezi care ma fac sa cred ca ma minte cu ceva, copilu este nascut in aprilie 2008 are acum 4ani si 8 luni stand de vb cu ea si intrebando daca e adevarat ce aud a zis ca nu conteaza al cui e cat timp e al ei...suntem in divort,dar cind i-am zis sa lamurim situatia a raspuns cu un nu categoric ca se va opune testului ca pe ea nu o intereseaza...prin instanta o pot face sa faca testu? cand ne-am casatorit era insarcinata in 3 luni
M-ai am o intrebare,daca suntem in divort sotia poate sa duca copilul la psihologie fara acordu meu tinand cont ca, copilul are 4 ani si 8 luni...
Acum incearca sa aduca copilu sa vb judecatoru cu el...cu toate ca ma opun deoarece copilu fiind mic e foarte usor de influentat...plangeri penale am facut dar nu am primit raspuns nici la cele de acum 8 luni....sunt din Pitesti ....iar protectia copilului nu ma ajuta cu nimik spunand ca ei ce sa faca ,ca nu are cu ce ma ajuta
Problema este ca au multe relatii in judet si ma lupt cu un sistem intreg...chiar azi inaintand alte cereri care ministeru afacerilor si internelor deoarece dosarele mele stau pe la parchet in raft de luni de zile....si ma gandeam sa fac si la csm sa incerc sa mult procesu...nu mai stiu pe ce cale de atac sa o iau sa pot sa imi scot copilu de acolo
Sunt in divort din luna mai,am o fetita de 4 ani si 6 luni pe care nu reusesc sa o vad desi prin ordonanta presedintiala am drept de vizita,am apelat la executor judecatoresc ,politie, protectia copilului si nu reusesc nimik.In tot acest timp mama reusind sa intoarca fetita impotriva mea.Procesu de divort mi-l tot amana ,cu toate ca am adus dovezi ca nu se ocupa de copil,nu vrea sa il duca la gradinita de aici plecand si cearta de am ajuns la divort,in acest timp am gasit copilu ars cu tigarea,am facut sesizari la politie, parchet insa fara nici un rezultat,am adus probe cu inscrisuri si semnate de mama copilului care doreste sa ia copilu sa il dea spre adoptie parintilor ei ca ea sa plece din tara...repet nu imi respecta hotararea irevocabila din ordonanta presidentiala ,motivand ca nu vrea copilul sa ma vada folosindul paravan impotriva mea,judecatorul netinand cont de dovezile mele imi da drept de vizita doar cite o zi la 2 saptamani mitivand ca e fetita si ca parinti ei au bani( incurajand din cate se pare pe mama si abandonarea copilului) ....oare cat trebuie sa suporte un tata ca sa isi poata salva copilul de o astfel de mama.Va rog daca imi puteti da un sfat ce cale sa mai urmez,mai sunt si tati care merita sa isi pastreze copilu...cu toate ca justitia e oarba in unele cazuri