Nu pot face reparatii fara Autorizatie de Constructie (act pe care nu-l pot obține fără un CU - act pe care nu-l pot obține fără acordul notarial al tuturor proprietarilor). De asemenea nu voi obține AC fără o expertiza de încadrare la una din clasele de risc seismic făcută în prealabil (casa fiind din 1920 intr-o zona protejata).
Care sunt opțiunile de rezolvare a următoarei spete:
Casa din 1920 incadrata in clasa de Urgențe I, 4 proprietari (fără administrație), casa trebuie expertizată și ulterior renovată. Mie, unuia dintre proprietari, îmi ploua în casa (deci situația acoperișului și a casei în general este una deplorabila). cum pot forță ceilalți proprietari sa urmeze procesul normal de renovare în astfel de condiții ținând cont ca nu exista un acord comun?
Multumesc
Multumesc pentru sfat! Intrebarea mea este: trebuie sa aduc eu dovezi pentru asta sau v-a fi citata firma la care lucrez? Adica eu stiu cu sguranta ca sunt persoane in aceeasi situatie ca mine care benefiziaza de scutire in schimb nu am niste dovezi fizice.
@freeelis : Mai mult decat faptul ca la angajatorul meu exista persoane care au terminat la zi si beneficiaza de scutire de impozit este faptul ca exista persoane in companie care au terminat la distanta exact ca si mine (am dat licenta impreuna) si beneficiaza de scutire de impozit.
problema la mine e un pic difeirta. mie nu vor sa-i acorde scutirea de impozit pe motiv ca am terminat la distanta si in situatia asta cica ar fi trebuit sa am cel putin un an in plus fata de cei care au terminat la zi. am citit si nu exista pe nicaieri regula asta.
Ce pot face sa-i fortez pe cei de la Resurse Umane sa-mi dea scutirea de impozit? Eventual sa incep niste proceduri legale cum ar fi sa-i dau in judecata?