avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate simona82

Activitate simona82

Răspuns la discuția Carte de identitate definitiva
Printre documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanelor fizice autorizate: carte de identitate sau paşaport.
Mi se pare absurd ca un cetatean roman cu domiciliu stabil in Italia si care doreste sa infiintez PFA cu sediu in Romania nu o poate face. Doar sediul PFA trebuie sa fie in Romania deci declaratia sediului dar nu si domiciliul, domiciliul trebuie sa ramana stabil in Italia.
Va multumesc pentru raspunsul dvs.

Cazul meu: cetateana romana cu domiciliu stabil in Italia doresc sa infiintez PFA cu sediu in Romania. Cum procedez? Ce acte trebuie sa prezint?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Carte de identitate definitiva
Va multumesc pentru raspunsul prompt.
Fiind casatorita in Italia, trebuie sa am resedinta/ domiciliul impreuna cu sotul meu?
De asemenea am facut cerere pentru cetatenie italiana dar nu cred ca schimbarea domiciliului este importanta pentru ca solicitarea s-a efectuat din motive de casatorie.
-----------
Cred ca trebuie sa ma informez la birourile competente din Italia.
Buna ziua,

sunt cetateana romana, rezidenta in Italia si doresc sa devin PFA in Romania.
Sediul meu din Romania este casa parintilor mei.

Printre documentele pentru infiintare PFA mi se cere un buletin de identitate definitiv, neavand decat pasaport romanesc cu resedinta in strainatate.
Va rog sa-mi indicati ce document valid pot prezenta pentru a mi se emite o carte de identitate definitiva deci cu resedinta in Romania?
Multumesc.