avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa de catre un cetatean roman cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa de catre un cetatean roman cu domiciliul in strainatate

Se poate infiinta PFA de catre un cetatean roman cu domiciliul stabil in Elvetia?
Cel mai recent răspuns: simona82 , utilizator 19:10, 7 Decembrie 2012
Se poate.Insa PFA-ul va avea in mod obligatoriu sediul in Romania.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
ContSters237899, utilizator
Cazul meu: cetateana romana cu domiciliu stabil in Italia doresc sa infiintez PFA cu sediu in Romania. Cum procedez? Ce acte trebuie sa prezint?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. Momentan am domiciliul intr-un sat din judetul Vrancea, dar stau in Iasi urmand sa imi fac mutiatie aici. In urmatoarea perioada as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa yuppi yuppi cu scuzele de rigoare in cazul in care mai exista un topic deschis pe aceasta tema : Doresc sa infiintez pfa - prestari servicii la domiciliul clientului - ... (vezi toată discuția)