vovy a scris:
Daca politistul de caz a propus amenda admin, nu inseamna ca aceeasi va fi si parerea procurorului. Cu procurorul care se ocupa de caz nu vorbiti prea usor.
Nu mentionati daca ati fost la parchet pentru prezentarea rechizitoriului de catre procuror. In caz ca nu , atunci cand veti fi citat sa aveti pregatite inca doua caracterizari (de la locul de munca ....facultate.....vecini) asta e #-o . Vorbiti si cu politistul despre caracterizari si el le poate adauga in dosar. Va ajuta foarte mult de exemplu sa precizati daca ati fost intr-o misiune internationala (Irak.....) sa dati dovada de responsabilitate si sa se vada clar ca regretati fapta. Se poate da NUP si pentru 1.05m/l , dar totul depinde de procuror. Eu am avut o alcoolemie 0.45mg/l etilotest si stabilita la ora opririi in trafic de 1.1mg/l in sange si am obtinut NUP cu amenda admin. max. 1000ron + 100ron cheltuieli judiciare dupa 1an si 2luni de la incident. Pana atunci (solutionarea dosorului) aveti dreptul de a conduce cu procura (la fiecare 30 zile) de la parchet si prelungire a dovezii de la politie
Rabdare si multa bafta !
am dus dosarul din 31 ianuarie la parchet am fost impreuna cu avocatul,mi-a prezentat procurorul rechizitoriul si m-a intrebat daca regret fapta apoi am mai dat o declaratie si m-a intrebat daca am ceva de obiectat fata de cele intamplate,apoi a intervenit avocatul meu si a zis k nu mai adaugam nimic,dupa care a zis k merge el sa discute si tot a discutat :)) de atunci tot astept un raspuns,tot ii zic sa mearga pe acolo sa vada ce se mai intampla si mereu imi gaseste cate un raspuns incert...Dv dupa cat timp ati fost in audienta la procuror?el v-a dat solutia de NUP?sau ati mai ajuns in instanta?