avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate flooryneel

Activitate flooryneel

Bună ziua. Îmi poate spune cineva concret dacă mai există în momentul de față pedeapsa : închisoare cu suspendare condiționată? Sau s.a înlocuit cu suspendare sub supraveghere? Mulțumesc
La 0.51 mie mi.a iesit 1.05 la prima si 0.90 la a2a. Normal trebuia sa.ti ia 2 la interval de o ora sau doar una singura dupa noul cod daca nu s.a revenit la prelevarea a doua probe cum era inainte.
din cate stiu eu avocatul din oficiu oricum il ai, el este platit de tine prin hotararea judecatoreasca in care scrie ca platesti cheltuieli de judecata plus avocatul din oficiu, sper sa nu gresesc. ps: esti un caz fericit ca deja ai fost citat, eu am 1 an si 7 luni si abia sunt in camera preliminara :)) "sanatate" la toata justitia ;)
am un prieten a avut 1.45 cu 1.35 si victima..si a luat 8 luni suspendare.4 pt alcool si 4 pt vatamare..si tie ti-a dat 1 an pt 0.90.. si cu avocat...nasol..se putea da NUP sau SUP pt 0.90...
vovy a scris:

Daca politistul de caz a propus amenda admin, nu inseamna ca aceeasi va fi si parerea procurorului. Cu procurorul care se ocupa de caz nu vorbiti prea usor.
Nu mentionati daca ati fost la parchet pentru prezentarea rechizitoriului de catre procuror. In caz ca nu , atunci cand veti fi citat sa aveti pregatite inca doua caracterizari (de la locul de munca ....facultate.....vecini) asta e #-o . Vorbiti si cu politistul despre caracterizari si el le poate adauga in dosar. Va ajuta foarte mult de exemplu sa precizati daca ati fost intr-o misiune internationala (Irak.....) sa dati dovada de responsabilitate si sa se vada clar ca regretati fapta. Se poate da NUP si pentru 1.05m/l , dar totul depinde de procuror. Eu am avut o alcoolemie 0.45mg/l etilotest si stabilita la ora opririi in trafic de 1.1mg/l in sange si am obtinut NUP cu amenda admin. max. 1000ron + 100ron cheltuieli judiciare dupa 1an si 2luni de la incident. Pana atunci (solutionarea dosorului) aveti dreptul de a conduce cu procura (la fiecare 30 zile) de la parchet si prelungire a dovezii de la politie
Rabdare si multa bafta !

am dus dosarul din 31 ianuarie la parchet am fost impreuna cu avocatul,mi-a prezentat procurorul rechizitoriul si m-a intrebat daca regret fapta apoi am mai dat o declaratie si m-a intrebat daca am ceva de obiectat fata de cele intamplate,apoi a intervenit avocatul meu si a zis k nu mai adaugam nimic,dupa care a zis k merge el sa discute si tot a discutat :)) de atunci tot astept un raspuns,tot ii zic sa mearga pe acolo sa vada ce se mai intampla si mereu imi gaseste cate un raspuns incert...Dv dupa cat timp ati fost in audienta la procuror?el v-a dat solutia de NUP?sau ati mai ajuns in instanta?
Multumesc frumos pentru raspuns d-le avocat!
Avand in vedere ca nu sunt nici macar un amator al acoolului tot am picat in abatere.In 6 decembrie am fost la ziua unui prieten unde am consumat ceva alcool,respectiv 4 sticle de bere,dupa care am facut greseala vietii mele,am decis sa merg cu masina pana acasa (stateam la aprox 6-700 m ),am iesit cu masina din parcare am mers cca 25-30m si m-a oprit un echipaj,m-au verificat cu etilotestul rezultatul fiind 0,51 in aer,dupa 7 minute a urmat prima proba de sange si dupa o ora a2a proba.am asteptat rezultatul de la IML care este 1,05 prima proba si 0,90 cea de-a doua.apoi a plecat dosarul la parchet IUP dar cu propunere de amenda administrativa (spusele politistului care s-a ocupat de caz)si momentan sunt in asteptare.Mentionez ca sunt la prima abatere,am permis de 7 ani (toate categoriile)am avut doar doua amenzi de circulatie in tot acest timp,am atasat la dosar o adeverinta de student si o caracterizare reala si favorabila de la serviciu, fiind cadru militar un cazier mi-ar distruge cariera mai pe romaneste as trece in rezerva.. credeti ca am vre-o sansa sa scap de cazier?ar fi indicat sa merg in audienta la procuror ?imi puteti da un sfat d-le avocat? Multumesc!

Dl-e av. Patrascu,va rog din suflet sa cititi si nefericitul meu eveniment din pacate legat tot de alcool si dak se poate sa-mi dati si un raspuns,parere,idee.va multumesc.
Avand in vedere ca nu sunt nici macar un amator al acoolului tot am picat in abatere.In 6 decembrie am fost la ziua unui prieten unde am consumat ceva alcool,respectiv 4 sticle de bere,dupa care am facut greseala vietii mele,am decis sa merg cu masina pana acasa (stateam la aprox 6-700 m de domiciliu),am iesit cu masina din parcare am mers cca 25-30m si m-a oprit un ekipaj,m-a verificat cu etilotestul rezultatul fiind 0,51 in aer,dupa 7 minute a urmat prima proba de sange si dupa o ora a2a proba.am asteptat rezultatul de la IML care este 1,05 prima proba si 0,90 cea de-a doua.apoi a plecat dosarul la parchet IUP dar cu propunere de amenda administrativa (spusele politistului care s-a ocupat de caz)si momentan sunt in asteptare.Mentionez ca sunt la prima abatere,am permis de 7 ani (toate categoriile)am avut doar doua amenzi de circulatie in tot acest timp,am atasat la dosar o adeverinta de student si o caracterizare reala si favorabila de la serviciu, fiind cadru militar un cazier mi-ar distruge cariera mai pe romaneste as trece in rezerva.. Va multumesc inca o data si astept un rasp de la Dv. Cu stima.
pentru catalin6791..sunt cam in aceeasi situatie..ce ati mai rezolva?t in ce stadiu va mai aflati?