avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate printesika1988

Activitate printesika1988

Răspuns la discuția pensie alimentara
deci sa inteleg k cel mai bine sa ma prezint k sa ma audieze.si presupun k dak il aduce si pe el procesul nu se mai prelungeste ..se poate incheia dosarul la urmatorul proces?sa dea sentinta.daca el nu lucreaza cum il obliga statul sa plateasca ?exista posibilitatea sa faca inchisoare ?
Răspuns la discuția pensie alimentara
anul trecut l am dat in judecata pt pensie alimentara s a incheiat procesul pe 25iulie 2011 si de atunci nu a platit nici un ban.am dat in ianuarie 2012 declaratie la politie pt neplata pensiei si akum in dec s a deschis procesul . el nu sa prezentat si mi a zis judecatorul k la urmatorul proces va fi adus cu mandat.pt k acest proces este penal pt neplata pensiei alimentare.dar daca nu am avocat imi trebuie neaparat?as dori sa stiu dak trebuie sa ma prezint neaparat dak se poate desfasura in lipsa mea.?
ma numesc xx si am 2copii sunt sunt despartita de tatal lor .si akum suntem in proces penal pt neplata pensie alimentare ..primul proces a fost pe 4 dec urmatorul va fi pe 15ian.el nu sa prezantat si o sa l aduca cu mandat.as dori sa stiu dak trebuie obligatoriu sa ma prezint k nu pot k nu sunt in tara....ce ma sfatuiti din punct de vedere legal?