Multumesc persoanelor care mi-au raspuns , tuturor (pro-contra) .
Stiu sigur ca ea este vinovata , deoarece relatia noastra a fost mai lunga , dar la un moment dat am avut un hop , o despartire , in acest timp , persoana (X) a plecat in vizita in Europa , acolo a ajuns sa lucreze ca dama de companie , la un club de noapte , am reusit sa ma duc dupa ea , am ajutato sa se intoarca in tara , avand sentimente pentru ea , am continuat relatia . Dupa intoarcere dupa cateva luni , am inceput sa am simtome de VHS , nu le-am acordat atentie , problemele vieti erau prea mari ca sa dau atentie unor punctulete in zona genitala , au trecut ani , am ajuns in punctul in care mi-am facut analizele pentru ceva important , atunci am fqcut analizele si pentru VHS , atunci am aflat ca am infectia .
Cam de atunci au inceput discutiile , si pe urma despartirea . Inainte de plimbarea in UE , nu am avut probleme , medicale , in toti ani 6 nu am avut alta partenera .
La efectuarea analizelor persoanei X , am aflat de faptul ca are VHS , infectie cu Chlamydia si dupa despartire am aflat ca a facut tratament pentru infectie bucala cu Stafilococ auriu .
Acum stiu sigur ca e cu o noua victima , si va continua asa , cat timp doreste ea .
Sper ca am reusit , sa raspund tuturor cu aceste explicatii in mare .
Voi raspunde in continuare , desigur multumiri anticipate celor care ma ajuta in aceasta poveste , ori ma vorajuta cu niste sfaturi reale , persoana de care vorbesc , este destul de tanara , asa ca este o mica bomba umblatoare , tot cebdoresc este sa pot trage un semnal de alarma pe cale legala , nu am facut nimic violent la adresa ei atunci cand am primit vestea , si nu am de gand nici acum , doar legal.
Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala , am niste probe indirecte , reale . Ce pot face ? Stiu ca intentioneaza sa-si continuie viata sexuala , si chiar sa infecteze alti parteneri in viitor !