Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala , am niste probe indirecte , reale . Ce pot face ? Stiu ca intentioneaza sa-si continuie viata sexuala , si chiar sa infecteze alti parteneri in viitor !
Contaminarea venerică şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit
Transmiterea unei boli venerice prin raport sexual, prin relaţii sexuale între persoane de acelaşi sex sau prin acte de perversiune sexuală, de către o persoană care ştie că suferă de o astfel de boală, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Nu ati precizat motivul pentru care ati fost parasit
Aveti garantia ca ex partenera a fost sursa??
Cum ati ajuns la concluzia ca interesul primordial al persoanei este sa infecteze alti parteneri in viitor !??
Nu poti sa-i acuzi pentru ca nici nu stiti cine i-a afectat si daca e afectata de un mod clar. Din pacate, un mare esantion din persoanele infectate nu prezinta simptome sau nu recunosc simptomele pe care le au. In cele mai multe cazuri, cand o persoana se infecteaza pentru prima data cu herpes genital, simptomele apar in 2-10 zile. Primul episod simptomatic dureaza de obicei pana la 3 saptamani. Frecventa si gravitatea episoadelor recurente variaza de la individ la individ. In timp ce anumite persoane pot avea virusul activ de cateva ori de-a lungul vietii, altele se confrunta cu manifestari ale virusului de cateva ori pe an.
Lege hiv
van_Blond
Buna ziua! As dori sa stiu daca conform legistlatiei Romaniei(codul Penal+codul Civil samd) sunt obligat sa divulg statutul meu hiv partenerilor cu care ... (vezi toată discuția)