avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate izzyianuarie

Activitate izzyianuarie

Răspuns la discuția Agresiune concubin
declaratia aceea nu este de nici un folos, avand mutatie trebuie hotarare judecatoreasca,luni ma duc sa va cand este procesul pentru protectie si nu stiu cand se va urni protectia copilului, nu au facut chiar nimic.Intradevar singurul lucru de care ii este frica este rusinea de ceilalti, eu stau cu cel mic de o luna de zile la rude.
S-a dus la politie si a declarat ca nu e nimic adevarat, politistul a spus ca probele mele nu sunt prea solide, avocatul mi-a spus ca am nevoie de doi martori beton care sa si minta daca este nevoie.
Nici nu stiu cam cum sa arate declaratiile ca sa fie "beton" sa pot intra cu fiul meu in apartamentul MEU... avocatul spune ca noi aratam deja ca o familie si se aplica legea concubinajului.
Daca eu ma duc acasa si-i dau in strada lucrurile pe motiv ca el are mutatie ce se intampla?
La firma lui...totul este al lui si cred ca ar fi bine si angajatii si afle pana la urma cine si cum este seful lor...dar iarasi mi-e cam frica...nu stiu ce s-ar intampla legal sa mai schimb odata yala si sa-i dau in strada lucrurile?

[folositi functia editeaza pt a completa un mesaj, nu postati mesaje consecutive]
Nici eu nu stiu, am pus mana pe telefon sa sun la 112 si am apasat pe inregistrare, in mintea mea era doar intrebarea oare ma crede cineva?
si cat s-a dus pana la bucatarie sa mai bea ceva am pus pe inregistrare, frica fiindu-mi ca ma va auzi daca vorbesc la telefon sau ca nu va veni nimeni, nici eu nu stiu prea multe. Oricum de frica faci tot felul de lucruri... poate chiar stupide la prima vedere insa atunci pe moment reactiile sunt.... aiurea.
Copilului meu ii este dor de tatal sau, o sa-l duc luni la firma lui sa il vada, nu vreau sa il chinui mai mult, el il iubeste si il vad ca sufera. Nici nu stiu daca fac bine sau nu in sensul ca nu o sa-i mai pot desparti.
Ma asteptam sa fie rational si sa ma anunte ca se muta si vrea o relatie cu fiul sau,
Luni merg sa vad cand se da termenul si d-zeu inainte... oricum si fosta lui sotie a scapat greu de el... asa ca nu trebuia sa cred ca va fi altfel
Buna,
astazi m-am vazut cu tatal copilului meu, m-a amenintat ca ma da la parasire de domiciliu, ca e fapta penala schimbarea yalei, si sa retrag plangerea penala ca e de jale.
I-am spus ca neavand nici o protectie nu voi retrage plangerea penala, au sunat si cei de la protectia copilului si s-a ingalbenit la fatza, ca il fac de ras, ca imi da trei sute de euro pe luna sa ma mut eu cu copilul, ca el nu suporta sa fie chirias, ca imi da 25,000 de euro sa imi iau eu un ap. sau o garsoniera... sa incetez cu circul.
Miercuri se duce cu avocat la politie si rezolva el problema... ca escaladez conflictul si tot asa.
Sa-i fac proces de evacuare... I-am spus ca nu am bani ptr.avocati si altele ma intereseaza doar ca eu si cel mic sa intram in casa, iar el nu vrea sa plece si sa ma invat sa traiesc asa cum este el ca el nu pleaca.
Pentru a urgenta lucrurile sa vorbesc totusi cu un avocat?
Ce sanse am sa obtin acel ordin de protectie daca nu am un certificate medico-legal ci doar declaratii si inregistrari?

Va rog, un sfat!
Va rog credeti ca pot pune alti martori decat cei de la politie?
Mi se tot spune ca imi trebuie martori care sa fi fost de fata la agresiuni si eu nu am.... de unde? caci el era barbatul de invidiat in prezenta celorlalti.
Pot pune martori persoane care sa spuna ca doar li sa povestit si ei la randul lor spun ce stiu de la mine?
Acum 1 an si jumatate mi-a furat telefonul mobil din buzunar si mi-a spus ca sunt nebuna ca el nu face din astea, chestii,dupa 8 luni mi l-a adus inapoi spunand ca a vazut el cu cine vorbesc cu orele.
Aveam o matusa cu care comunicam zilnic, trebuia sa ma descarc si eu cumva... o femeie de 60de ani simpla de la tara dar linistita si sfatoasa in felul ei.
Ca 2 ore pe zi stateam la barfa ca nu faceam nimic ca sunt in fel si chip,ca am coborat la ce nivel!!!
Atunci m-am ridicat de la masa si I-am spus ca sunt o mare cu--a ca l-am inselat cu matusa mea X si am plecat.

Nu a intrebat de copil cum se simte, daca-i trebuie ceva... el pleaca din localitate trei zile pentru a-si dovedi barbatia.sic!

Cel mic s-a mai linistit cumva...dar e destul de greu cu aceleasi haine de aproape o luna, sa stai pe capul altora. Of ce situatie!
Buna, am fost ieri la directia pentru prot.copilului, am discutat si completat o cerere tip,de luni ei spun ca fac demersurile in instanat(ptr.ca nu stiau daca se primesc cereri la judecatorie),

Am discutat si cu ceva avocati ptr.a ma dumiri si eu cumva.
Fiecare are propria strategie si cunostinte pe care le abordeaza in felul propriu, in fine...

Cu o zi in urma l-am sunat pe d-l si calm l-am intrebat ce are de gand...
A spus ca el de acolo nu pleaca, ba ca o sa-mi dea bani pe apartament, ba ca el sta cuminte acolo si imi este ca un chirias daca nu-i spun nimic, tot felul de variante.

I-am ca nu accept ptr.ca mi-e frica de el, ca eu am provocat totul ca sa fac spectacol si ca ce s-a intamplat fost doar o ciufuleala, ca ar fi trebuit sa ma bata si sa ma ude cu apa.
Am inregistrat si aceasta conversatie si le-am dat si la protectia copilului.

Am sunat la pol. din nou sa vad daca s-a prezentat la ei si agentul mi-a spus ca nu.
L-am intrebat daca l-au sunat si stupefactie a spus ca nu are nr. lui de tel. care nr.de tel.a fost scris pe plangerea initiala, pe declaratia data,pe nu stiu ce agenda...

Eu cred ca este si un fel de tatonare a situatiei in mod inentionat ptr ca se gandesc ei ca lasa ca fraiera se impaca si noi umblam ca fraierii...si totusi.....nu-I chiar asa.

Mi-a mai luat odata nr.de telefon,l-a contactat si ar fi spus ca luni este la ora 10,00 la ei.

O sa vedem.

La politie am sunat vorbind pe difuzor sa auda si d-nele de la protective si spun eu ca m-au crezut, asa ca una dintre ele a spus ca o s-al sune si ea ptr a se vedea la oIn sa ieri de pe la ora 12.30 pana pe la ora 18,00 nu au mers telefoanele asa ca a ramas pe luni
Oricum ptr.instanta vor un martor sau doi, pot fi alte personae decat cele care au fost la politie?
Este valabila o declaratie data la politie, de prietena mea care pe 29 august pleaca inapoi in Anglia, judecatorul o poate recunoaste?
Acest ordin de protectie are o valabilitate anume? Pot sa fac si un ordin de restrictie in instanta care are mai multa putere?
Mai am o suma de bani cu ajutorul ei credeti ca ar fi o idee buna sa-mi vand apartamentul unei rude de incredere, dupa care sa il vand de drept, sa-mi iau un ap cu 2 camere.. in acest caz credeti ca va iesi din casa?
Se tine cumva cont de martorii care au audiat inregistrarea facuta de mine si de faptul ca prietena mea care este in Anglia mi-a vazut vanataile de pe maini si faptul ca nu-mi puteam misca mana drepta ptr ca a vrut sa mi-o rupa?
Se tine cont de martorii care doar au vazut ca sunt vanata si mi-au ascultat situatia atunci cand le-am povestit?