avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate ioanandreica

Activitate ioanandreica

Răspuns la discuția TVA nespecificat in contract
Tocmai asta este problema...in contract nu apre specificat faptul ca pe langa cei 450 euro se mai adauga tva...Cand am negociat am negociat cu tot cu tva... Deci am sau nu dreptate???
eu nu zic sa nu factureze tva-ul...sa factureze dar sa fie inclus in cei 450 euro....deoarece nu e specificat in contract ca pe langa cei 450 euro se adauga tva
Cred ca nu m-ati inteles... Cand am negociat pretul abonamentului am stabilit de comun acord 450 euro...In contract apare valoarea abomamentului tot 450 euro....dar la facurare apare 450+TVA...Logic nu ar trebui specificat acest TVA, pentru ca beneficiarul sa stie cat are de platit...Daca acest TVA nu este specificat inseamna ca in cei 450 este inclus TVA-ul....gresesc undeva?
NEPALTITOR de TVA
NU...sunt persoana juridica
Am un contract pentru servicii de internet . Pretul abonamentului este 450 euro. Furnizorul imi factureaza 450euro +TVA.Acest TVA nu este specificat in contract.
, spanandu-mi ca sunt obligat sa platesc acest TVA conform ""Noului Cod Civil, art. 1666, alin (3) „În absenţa unei clauze contrare, cheltuielile aferente operaţiunilor de plată a preţului sunt în sarcina cumpărătorului.” TVA este considerata o cheltuiala aferenta operatiunilor de plata.
Prin urmare, in situatia in care partile nu stipuleaza in mod concret cheltuieli suplimentare cu privire la vanzarea bunului, acestea sunt suportate de cumparator""

Va rog sa-mi dati un sfat, deoarece este abuz in opinia mea.