buna.am si eu o intrebare.noi am avut un mag.de materiale de constructii si l-am suspendat.in oct 2012 am reluat activitatea,dar ca si activitate este pardoseli industriale.prestari servicii.....turnat betoane,sape,taiat beton,etc.am fost obligati sa ne luam si tva-ul,pt ca inainte am fost platitori de tva.contabila a zis ca pana in 10,12,2012 tre sa depunem hartiile sa fim neplatitori de tva.avem doar un angajat.cum sa procedam.cum e mai bine pt noi,sa fi platitori de tva sau nu?mentionez ca masinariile cu care lucra funct cu benzina.daca suntem nelatitori mai putem sa ne decontam benzina,si motorina din masini??care e limita pana la care poti fi,sau nu,platitor de tva.am inteles ca acuma platim 16%impozit,si dupa aceea,daca suntem microintreprindere,sau cam asa ceva,platim doar 3%impozit.mentionez ca bonurile de benzina sunt cam de 7000lei/luna.ce se intampla cu banii aia,daca ne schimbam.astept raspuns urgent,va rog daca se poate.ptr ca dimin la prima ora ma duc la contabila.ea zice ca e mai bine sa fim neplatitori de tva.e mai bine pt noi,sau mai usor ei,pt tinut evidenta?????astept raspuns.multumesc....