Cred ca nu am expus eu foarte clar problema:rnCu siguranta intentionez sa achit cei 1890 de care am beneficiat.Intrebarea mea era de ce sa blocheze actuala indemnizatie si mai ales alocatia copilului(care nu are legatura cu indemnizatia),si de ce nu este posibil sa se opreasca suma respectiva din prima indemnizatie pe care ar urma s-o primesc.Raspunsul dansilor a fost ca am avut domiciliul in sectoare diferite(2,si acum 1),si ca nu se poate transfera dosarul de pe un sector pe altul.Inca nu am primit nici o instiintare scrisa privind acest fapt,pur si simplu am fost sunata sa vin sa achit debit
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Este normal ca cei de la Agenta de prestatii sociale sa imi blocheze plata alocatiei si indemnizatiei pentru copilul nascut in luna august anul acesta,pe motiv ca am un debit de la primul concediu de maternitate,din martie 2011?Atunci,din greseala dansilor,mi s-a suprapus plata primului salariu cu plata ultimei indemnizatii(mi-au platit luna intreaga,desi eu incepusem deja serviciul si am anuntat aceasta in timp util).Mi se pare abuziv sa mi se sisteze dreptul la alocatie si indemnizatie, pe motiv ca la primul copil domiciliam in sect. 2, acum sunt in sectorul 1,iar dansii nu isi pot recupera debitul decat mergand eu sa achit direct cei 1890 ron.Cum pot rezolva aceasta problema?
multumesc frumos!