avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra70

Activitate alexandra70

Răspuns la discuția ordin de evacuare
da este carcotas cum spuneti D-voastra, dupa cum am inteles eu el nu vrea sa se partajeze din cauza taxelor, istanta inca nu a ajuns are termen, asa am inteles eu 30 de zile de la pronuntare, fosta soacra nu vrea sa faca ras de lume in sat chemand Politia. Eu l-am sfatuit calea partajului cum spuneti D-voastra si nu numai i-am propus la fosti soti o intelegere amiabila la care doar fosta sotie a acceptat. Bunurile ce le-a cerut de la soacrasa si la fosta sotie sant de impartit cu fosta sotie dar ea nu le vrea, a zis ca poate sa ia totul dar el vrea bani in schib si nu bunurile.
O intrebare, sigur soacra va pierde cauza si cum el vrea bani fiind soacra pensionar cu o pensie de 350 de RON, poate sai ceara toata valoarea odata este vorba de cam 50000 de RON si batrana nu ii are din pensie cheltuie lunar 150 pe medicamente si cei 200 isi plateste lumina mancare si cheltuielile casei.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Alexandra
Buna ziua,
matusa s-a despartit de sot si a plecat din casa, sotul ei a ramas in casa cu soacra,
intre timp soacra a obtinut rezilierea contractului de intretinere(fica si ginerele fiind de acord cu rezilierea in prima istanta), ginerele a chemat in cauza pe soacra si fosta sotie cerind pretentii (imbunatatiri etc...) fara sa se partajeze cu fosta sotie, acum soacra poate sa ceara ordin de evacuare ca sa il dea afara pe fostul ginere? Este suficienta rezilierea de contract sau trebuie sa faca o alta actiune?
Va multumesc si astep sfaturi.
Alexandra