As dorii sa aflu cum trebuie sa fac sa ma apar si sa contraatac pentru plingerile facute de catre ex concubina de rapire a minorului ,adica a copilului meu ...???
Buna seara ....cu mult respect as dorii sa aflu daca se poate cateva informatii importante in care sunt implicat ....Sunt in proces cu ex concubina mea pentru obtinerea de tutela a copilului nostru ....ea locuieste actual in Italia unde am fost o mare parte din relatzia noastra timp de 10 ani ...ne am despartit din diverse motive si acum eu am luat copilul si l am inscris in Romania la scoala in clasa 5 in Constantza unde locuiesc eu ....Ea mi a facut plingere aiciin Romania si in Italia ca I -am rapit minorul ,adica copilu nostru.... Noi am facut o declaratie notariala ca copilul va calatorii cu ambii parinti cand plecam sau ne intoarcem din Italia in Romania si ca copilul nu va ramane pe teritoriul altei tari ...Ea actual lucreaza intr- un club de noapte ca dama de companie (adica paravan de prostitutie ) pe timp de noapte ...copilul ramanea acasa singur sau in grija la alte persoane ...Ce sanse am sa obtin custodia copilului ...si care ar fi cea mai buna solutie ...???astept un raspuns .....multumesc ...