In caz de neprezentare ce se poate intampla?? si plus de asta ca pe citatie imi scrie sa ma prezint si cu permisul de conducere am uitat sa precizez .Multumesc
buna ziua acum un an si ceva am avut un accident cu o masina cu numere de Anglia chiar atunci intram in Romania, la Bv am avut un accident cu o tipa , problema care era asigurarea masinii mele chiar in ziua aceea expirase am fost la politie am dat niste declaratii si dupa un an de zile primesc o citatie in calitate de faptuitor in cauza privind art 85 al 4 04b195/02 12 .Mai scrie ca in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art 198 C.pr.pen.>
Potrivit art 176 alin. 1 lit . e C.pr.pen. aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la term fix.:sorry: VA ROG AJUTATI MA
Asistenta juridica este obligatorie in situatiile prev. de art 171 alin 2 si 3 C .pr .pen , iar in cazul in care nu va alegeti un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat , vi se va desemna un aparator din oficiu AM UITAT SA PRECIZEZ EU SUNT PLECAT DE 2 LUNI DIN TARA...:sorry: