Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-un aspect:este vorba despre o mostenire,succesiunea nu a fost facuta ,iar proprietarul a decedat acum 18 ani.Proprietarul la data decesului avea 4 fete si era casatorit.Proprietatea a avut-o inainte de a se casatori cu cea de a doua sotie.Nu a avut niciun copil cu aceasta, cele 4 fete sunt din casatoria anterioara.Fosta sotie a decedat si ulterior s-a recasatorit.Asadar dupa decesul proprietarului nu s-a facut succesiunea.La un anumit timp a decedat una dintre fete, care era casatorita de 16 ani, dar nu a avut niciun copil.De asemenea dupa aceasta a decedat si sotia proprietarului(au fost casatoriti 30 ani), care nu era mama fetelor si care nu a avut niciun copil cu proprietarul.In momentul de fata mai sunt cele 3 fete care doresc sa faca succesiunea. Intrebarea mea este: sotul fetei care a murit are dreptul la ceva din mostenire? Dar rudele (frati, surori,nepoti) ai sotiei au dretul la mostenire? Multumesc frumos pentru raspuns
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu lamurirea urmatoarei situatii:
sunt in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.Acum sunt insarcinata cu al doilea.Primul copil va face 2 ani in iunie 2013, iar al doilea se va naste in august 2013.Sunt angajata pe perioada nedeterminata.Intrebarea mea este: exista vreo problema in ceea ce priveste incasarea indemnizatiei pentru al doilea copil?
Angajatorul este obligat sa-mi plateasca concediul prenatal incepand cu iunie 2013, avand in vedere ca celalalt copil se va naste in august 2013?
Multumesc frumos.