am fost indrumat sa merg la un notar pentru amiabila si mi.am dus pentru a intreba cat ma costa si care e procedura ,dar notarul a spus ca el nu se ocupa cu asa ceva eventual un avocat...ma puteti ajuta cu aceasta informatie
accidentul sa petrecut seara in jurul orei 19 ,carosabilul era acoperit de polei.in intersectie eu am virat stanga iar pe strada respectiva mai multe masini stateau in coloana la stop cele doua peroane au aparut din partea stanga dintre masinile aflate in coloana iar eu am acrosato usor pe una dintre ele(ce cu 6 zile de spitalizare) iar ea a cazut peste cealalta.persoana acrosata a ramas intinsa pe jos iar cealalta sa ridicat si a fugit in casa fiind adusa ulterior lalocul faptei. ne fiind instintat de disparitia celei dea doua peroane si datorita lipsei de experienta in declaratie am sustinut ca cele doua au ramas la locul faptei fiind ulterior informat despre asta de unul dintre martori.cum as putea actiona in cazul unei palngeri
buna seara.acum cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni doua persoane una dintre ele are mana rupta iar cealalta a stat 6 zile in spital iar pe fisa de externare apar cateva luxati la sold respectiv la mana stanga. persoana cu 6 zile de spitalizare nu a vrut sa accepte o impacare amiabila in schimbul sumei de 1000 ron.sunt curios daca suma este prea mica si daca in cazul in care depune plangere si nu primeste 10 zile de ingrijiri medicale pe certificatul medico legal cam ce pot pati?