avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate simo2012

Activitate simo2012

Asociația de proprietari au spart magazinul ce se afla la parterul blocului ...Eu fiind plecata de 2 ani în Germania la baiat....Din 2014... În magazin se afla actele firmei și 1992 și bunuri mobile și imobile .actele firmei etc...Ce mă învățați sau cum sa procedez...multumesc...Bună ziua
Buna ziua..nici nu stiu cum sa incep.Am fost pacalita de catre asociatie precum ca: daca platesc intretinerea la zi (26 milioane vechi) nu mai platesc penalizarile(30 millioane vechi) decat taxa de avocat 10 milioane vechi ,dupa 1 saptamana m-am intalnit cu presedintele din intamplare pe scari si mi-a spus ca a facut adunare cu cei din comitet si nu au fost deacord cu scutirea penalitatilor ,oare nu trebuia sa faca inainte adunarea? eu nu am niciun venit iar baiatul meu este singurul care lucreaza si este plecat in germania ,el duce tot greul iar pe 26 feb sunt chemata la tribunal si nu stiu cum sa procedez,va rog ajutatima cu un sfat ca imi vine sa imi iau un pumn de pastile si sa ma omor:((
multumesc mult de tot dn-le adrian :"> o zi buna va doresc ..
1. Daca s-a platit toata suma restanta la zi, fara penalizari, iar comitetul urmeaza sa decida daca accepta sau nu renuntarea la penalizari in urma unei negocieri, si a unei cereri facute de mine, se poate cere in instanta oprirea procesului, de catre administratie, daca renunta pana la urma la penalizari?
2. Presedintele sustine ca a platit o taxa de timbru de 1000 RON, si ca are chitanta pe ea, si ca ar fi cel mai bine sa le platesc lor aceasta suma inainte de proces, pentru ca el sa mearga cu ambele chitante (restanta la zi si taxa de timbru achitate) pentru ca judecatorul sa respinga actiunea, ca neavand obiect. Daca intradevar, aceasta chitanta exista, asa ar fi cel mai bine, sa o platesc?

multumesc tuturor ptr. raspunsurile date...cu respect o zi buna!:">
Inainte de a primi astazi 18 ian. citatie de la tribunal trimisa pe 21 dec. cu prezentare pe 27 feb., cum ca am fost data in judecata pe motiv de neplata, au afisat la avizier ca am fost notificata de 2 ori in scris sa platesc sau ma dau in judecata, lucru care nu s-a intamplat, nici macar fata in fata. Daca as plati acum tot si asociatia ar accepta, cum ar influenta asta procesul de judecata, sau ar avea vreo importanta? Ce posibilitate ar mai putea exista, astfel incat sa nu se execute apartamentul? Mentionez inca o data ca succesiunea nu s-a facut si suntem doua surori. Eu nu am niciun venit, baiatul meu lucreaza in Germania si imi trimite si el cat poate, intretine deja 2 case. Va rog din suflet sa imi spuneti ce sanse am sa platesc esalonat si ce trebuie mentionat in fata completului de judecata? Cu respect, astept un raspuns.
47mil vechi:(
am avut o mare problema..mama mea a murit anul acesta , casa este pe numele ei ..nu am facut succesiunea ..la intretinere sa acumulat datorii , vor sa ma dea in judecata si nu am de unde sa platesc fiindca nu am servici( este o poveste f. tragica)pe care nu o pot relata oricum si oriunde poate doar la tv sau numai stiu ce sa spun:(..va rog din tot sufletul spuneti-mi ce mi se poate intampla?