avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate tecuveronica

Activitate tecuveronica

Răspuns la discuția libere platite
Intre timp am citit in Codul Muncii Art. 122. Acolo scrie ca se primeste un salariu corespunzator timpului lucrat. "Corespunzator" nu inseamna cu toate drepturile pt activitatea prestata?
Multumesc, o seara buna!
Răspuns la discuția libere platite
Va multumesc. Totusi nu inteleg de ce nu beneficiez de spor de conditii pe aceasta perioada avand in vedere ca am facut aceeasi treaba ca si intr-o zi normala de lucru??
Multumesc
Discuție libere platite
Daca pe parcursul anului am efectuat mai multe zile (ore) peste norma de lucru si, cumulate, imi iau acum 10 zile libere platite, acestea se vor plati similar ca o zi de concediu de odihna sau ca o zi in care nu este inclus sporul de conditii?
Răspuns la discuția programare concedii de odihna
Din ce mi-ati scris am inteles cam asa: "Sa se modifice, primesc, dar sa nu se schimbe nimic. Sa nu se modifice, primesc, dar sa se schimbe pe ici pe colo, in punctele esentiale" ( referitor la concediul medical ce afecteaza sau nu concediul de odihna)
Va multumesc
Răspuns la discuția programare concedii de odihna
Mai am o intrebare : referitor la stabilirea nr. de zile de concediu de odihna se scad zilele de concediu medical, avand in vedere directiva europeana prin care se stipuleaza ca nr zilelor de concediu de odihna nu pot fi afectate de nr zilelor de concediu medical? Am primit pe mail un rasp al dvs intr-o discutie de acest gen si am urmarit si discutiile pe forum si nimeni nu era lamurit. DA sau NU se scad din zilele de CO perioada proportionala a CM; cf timpului lucrat se acorda CO? sau se acorda integral indiferent de nr. zile cm intr-un an. Altcineva mi-a spus ca pana la 30 zile calendaristice nu se scad deloc. Chiar nu mai stiu.
Multumesc pt raspuns
Răspuns la discuția programare concedii de odihna
Cf. Art. 148 alin (3) " SE POATE stabili DATA. Daca pun numai numarul zilelor poate fi o incalcare a legii?
Buna ziua!
Trebuiesc intocmite programarile de concediu de odihna in aceasta perioada. As dori sa stiu daca in programare se trece doar numarul zilelor sau/si perioada de concediu; ex: ianuarie - 10 zile - 14-25ianuarie 2013?
Va multumesc