avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii libere platite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

libere platite

Daca pe parcursul anului am efectuat mai multe zile (ore) peste norma de lucru si, cumulate, imi iau acum 10 zile libere platite, acestea se vor plati similar ca o zi de concediu de odihna sau ca o zi in care nu este inclus sporul de conditii?
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2013
tecuveronica, utilizator
Cel mai recent răspuns: tecuveronica , utilizator 22:29, 10 Ianuarie 2013
Veti fi pontata normal in cele 10 zile, dar nu se vor plati sporuri pentru conditii de munca deosebite. Eventual se poate plati sporul de vechime, daca-l aveti si daca e prevazut in CCM sau in regulamentul intern ca se plateste si pentru zile libere platite.
Va multumesc. Totusi nu inteleg de ce nu beneficiez de spor de conditii pe aceasta perioada avand in vedere ca am facut aceeasi treaba ca si intr-o zi normala de lucru??
Multumesc
Intre timp am citit in Codul Muncii Art. 122. Acolo scrie ca se primeste un salariu corespunzator timpului lucrat. "Corespunzator" nu inseamna cu toate drepturile pt activitatea prestata?
Multumesc, o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare - concret delfin24 delfin24 Buna ziua, Stiu ca mai exista subiecte deschise pe aceasta tema, am citit ce spune si contractul colectiv de munca, dar eu tot nu inteleg... Deci, ... (vezi toată discuția)
Ccm,sporuri iacov iacov La angajatorul unde sunt acum s-a facut CCM de curand,s-au ''ales intre ei'' 3 reprezentanti ai angajatilor, care au facut un contract din care lipsesc ... (vezi toată discuția)
Munca nenormata lili2003stoica lili2003stoica exista legislatie in vigoare pentru sporul de 25% pentru munca nenormata? (vezi toată discuția)