multumesc pt raspuns,dar am inteles ca dupa ce le duc un certificat de grefa imi returneaza permisul nu o dovada dar la urma urmei e buna si aia nu mai sa pot merge la munca,am fost azi 17.12 la judecatorie si am facut contestatie in care am mentionat ca am un martor si permisul este singura sursa de venit....acum astept cica pe miercuri am acel certificat#-o
am semnat procesu verbal dar la obiectii am trecut :nu am trecut pe culoarea rosie.am inteles ceva de genu ca trebuie sa merg la cfr si pot solicita o scrisoare de confirmare prin care se face dovada la ce ora se pune bariera
buna ziua,vreau sa fac contestatie la un pv de circulatie cica as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului la trecere cu nivel cu cale ferata.mentionez ca afara era viscol si in fata mea a trecut un autobuz ratb deasemenea trecerea peste calea ferata se face foarte incet si pe timp de vara ca sunt niste cratere imense.domnul politist a inceput prin a ma verifica de la itp asig omolog.folie si cauciucuri de iarna la care am fost ok dupa toate astea a dispus retinerea permisului pe 90 zile lucru care ma darmat asta fiind jobul meu.mentionez ca nu exista filmare si nici martor trecut pe pv ,iar eu am un martor ca in momentul treceri lumina era alb intermitent#-o ce sanse am ????multumesc anticipat