este vorba de tichete de masa timp ce neacordate,prime de vacanta....demersul a fost facut de sindicatul libertatea in timp ce eu eram membru de sindicat la alt sindicat...poate adminiatratia sa-mi vireze aceste sume de bani esalonat atata timp cat eu am trecut negru pe alb ca refuz sa-mi fie platiti esalonat?
Lucrez la o firma de stat, in anul 2012 am trecut la un alt sindicat incepand cu 1 august 2012. Nu am semnat nici un tabel,inscris sau alt act prin care sa fiu reprezentat de fostul sindicat in instanta. In decembrie 2012 am surpriza de a primi de la firma o conventie de esalonare la plata a unor drepturi castigate in instanta de fostul sindicat. Refuz sa semnez acest act,la scurt timp..mai primesc inca un act de esalonare pentru alte drepturi. Refuz sa-l semnez si am surpriza la un moment dat sa constat ca serviciul financiar imi vireaza pe card o suma de bani fara a avea semnatura mea!...ce metode legale am la dispozitie pentru a-mi apara drepturile . Poate serviciul financiar sa vireze sume de bani fara acceptul meu?.. Pot cere in instanta anularea sentintei si recuperarea prejudiciului cauzat de sindicat si firma? Pot cere daune morale si materiale pentru prejudiciul cauzat? Care sunt termenele de prescriptie pentru aceste actiuni?
[Editat - respectati Regulamentul de postare, nu scrieti cu majuscule]
care este procedura prin care reprezentantul legal a unei persoane decedate poate intra in posesia expertizei medico-legale ,cui trebuie sa se adreseze si care este procedura