avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate nicu-sor

Activitate nicu-sor

Domnule avocat Themis

Referitor la greselile de ortografie, vreau sa va ganditi ca e rusine sa razi de o persoana ce nu are un picior sau un ochi, la fel si de cel ce mai scapa o gresala in scrierea lui. Dumneavoastra poate ati urmat cursiv cursurile scolilor, fata de altii ce au avut nesansa sa absolve scoli corectionale comuniste, pe santiere de munca fortata, altfel vad eu viata prin orizontul meu si altfel cei ce-si permit a lua peste picior pe cei ce incontinuare sunt calcati in picioare cu legile, in viguare!
Mare pacat ca nimeni din breasla magistratilor, in cei douazecisipatru de ani, nu au avut curajul, de a demasca crimele si sistemul de teroare holocaustica comunista, pentru aflarea adevarului.
Astazi intelectualitatea complice la factorul distructiv asupra Romaniei, doarme sau face "caterinca" pe net.
In cei douazecisipatru de ani Romania nu a fost in razboi, nu au fost dezastre naturale, nu am fost sub ocupatie straina, si, totusi Romania a fost distrusa, nu mai avem industrie, cu toate ramurile ei, distrusa si agricultura, de ce nimeni nu spune stop importurilor, importuri ce aduc comisioane grase fostilor securisti-comunisti ?
Unii spun sa nu mai cumparam produsele de import, dar fermierilor romani de ce le este interzisa intrarea pe piata, daca este libera ?
Substratul nelinistii mele ar trebui sa fie al multor romani, ce totusi au strabuni in acest pamant, pamant, ce-l vor cumpara pe nimic strainii. Nepotii, nepotilor nostrii, NICIODATA nu-l vor mai putea rascumpara vreodata !!!
Lasitatea oamenilor legii este sora cu tradarea de neam si tara !
Romanul in tara lui a fost intodeauna sarac, dar, din 2014 saracia LUI se va eterniza.
Mai ganditi-va, nu mai analizati forma si asezarea stangace a cuvintelor si incercati sa intelegei miezul continutului.
cu stima.

Pe o placa de ceramica, care dateaza de acum 800 de ani si care a fost
descoperita in Toledo, societatea era descrisa astfel :

Saracul munceste,
Bogatul il exploateaza,
Militarul ii apara pe cei doi,
Contribuabilul plateste pentru toti trei,
Lenesul se odihneste pentru toti patru
Betivul bea pentru toti cinci,
Bancherul ii lasa fara bani pe toti sase,
Avocatul ii minte pe toti sapte,
Medicul ii omoara pe toti opt
Groparul ii ingroapa pe toti noua
Politicianul traieşte pe spinarea celor zece.

Sa imi spuna si mie cineva daca lucrurile s-au schimbat asa de mult in
ultimii 800 de ani!
inteligenta abordarea subiectului propus de mine, dar era de asteptat ca subtilitatea cu care am abordat "vanzarea de Neam si Tara" de catre comunisti, tipicul avocatesc i-a in derizoriu, trebuia sa dau si numele ciocarliilor, greutatea, culoarea ochilor si conform distinsului dumneavoastra coleg de breasla si mentor, Adrian Nastase, sa le numar si ouale.
Temeinice va sunt cunostintele in maetrie de armament, cred ca stiti cu ce munitie au fost ucisi revolutionarii la Cluj si poate stiti si cate focuri s-au tras si cate gloante au nimerit vreun clujean ?
Ce buni mai sunt avocatii la bancuri !
Acum douasecisicinci de ani, se spunea ca cel ce spune nu patea nimic, pe cand cel ce asculta lua de la cinci ani inchisoare sau munca obligatorie fortata la mina.
Nu sunt fanatic, dar stiu ca la sfarsitul anilor '90 niste "investitori" straini au venit cu salariul lor pe o luna si au cumparat apartamente in Bucuresti, le-au renovat frumusel si prin anii 2006-2009 le-au vandut romanasilor cu una suta mii euro, acum un roman de'al nostru va muncii o viata si jumatate pentru a cumpara o locuinta. Complicitatea romanilor cu ceva carte juridica este foarte mare !
Generatia actuala este raspunzatoare pentru viata si statutul social al nepotilor si stranepotilor ce vor veni. Conditia de sluga va fi viitorul romanilor, pe pamantul stramosesc.
Imi aduc aminte in anul 1990 ce tare in "boaca" era un maistru de la "Semanatoarea", a murit de mult ca vai de mama lui, ar trebui sa ne gandim totusi ce am fost acum 70 de ani si unde am ajuns.
va rog, spuneti-mi ce lege permite strainilor sa cumpere teren agricol persoana fizica si, sau juridica.
Cum putem stopa instrainarea pamantului stramosec, pentru ca m-am speriat cand am vazut la stiri, cum un italian a ucis la "vanatoare" CINCI MII de CIOCARLII !
Buni investitori au mai venit in Romania !
va multumesc foarte mult pentru raspunsurile calificate si documentate, seara frumoasa si sarbatori fericite.
Craciun fericit !

[ link extern ]

La o asoc. de prop. se pot acorda bonuri de masa sau bonuri cadou, si cum ?