Multumesc foarte frumos! Am sunat Astazi 18.12.2012 Angajatorul si iar se justifica ca am s-o primesc[Anexa 26], dar nu stiu data cand am s-o primesc, ca tot la ei este....Inainte de ai resuna, M-AU SUNAT DE LA A.L.O.FM. sa vin cu Adeverinta cat mai repede sa nu ies din luna, ca Dosarul trebuie semnat, dar SA VIN CU ADEVERINTA! Simt ca innebunesc....
De la 1 nov. 2012, nu am reusit nici pana in momentul de fata sa-mi depun Dosarul de somaj. Mai imi trebuie Anexa 26[stagii de cotizare] pentru perioada 01 aug.2011-01 aug.2012. De la 1 nov, ii tot sun[SC NOR SECURITY, Bucuresti] sa-mi trimita si ma tot amana....Eu am lucrat din 2008 la acelasi obiectiv ca agent securitate[otpbank], dar de-atunci s-au tot schimbat societatile si cel mai lung stagiu de cotizare in ultimele 24 de luni, este, repet, pe perioada 01 aug.2011-01 aug. 2012 la SC NOR SECURITY! Si inca ceva: POT CEI DE LA ALOFM sa nu-mi aprobe Dosarul de Somaj si pentru ca in martie a.c. a murit tatal meu si eu pe apartamentul unde am stat cu parintii mei [ambii decedati] si stau si in momentul de fata, am facut Actul de succesiune ca si fratele meu sa stea linistit ca va avea jumatate din apartam., POT CEI DE LA ALOFM PENTRU ACEST ACT SUCCESORAL SA-MI RESPINGA DOSARUL? Ce ma sfatuiti sa fac?
VA MULTUMESC!