Compania care se ocupa de joc este deacord sa ma ajute in cazul in care pot aduce destule evidente pentru a dovedi ca eu nu am primit banii cerut pe joc dar ei au nevoie surse oficiale iar Skype si PayPal sunt deacord sa dezvaluie informatii despre scammer doar daca intra politia pe fir..daca cumva depun o plangere e vreo sansa ca politia sa se ocupe de asa ceva?
Acum cate-va zile am fost destul de prost incat sa trimit Key-ul de la un joc inainte ca cel care dorea sa o cumpere sa trimita banii prin PayPal.
Si cam asta a fost , dupa ce am trimis keyul omul m-a scos de pe Skype, l-am raportat pe forumul pe care am postat anuntul si a contul i-a fost suspendat.
Intre timp am incercat sa recuperez cumva codul de pe joc raportand firmei ce s-a intamplat, din pacat ei nu ofera suport spunand ca doar politia poate sa decida daca a fost vorba de o frauda sau nu.
I-am contactat pe cei de la Skype si PayPal cerand conversatia si tranzactiile facute de pe conturi pentru a putea merge mai departe in plus.Cei de la Skype tin destul de mult la informatiile contului si mi-au dat o adresa speciala in cazul in care fac o plangere la politie ei sa poata cere informatii despre el.
Vreo idee cum as putea sa ies din situatia asta? #-o Mai exact daca exista vreo solutie si daca da unde ar trebui sa ma duc..ty