avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate adipetroiu

Activitate adipetroiu

Am inteles, dar noi dorim sa recastigam grupa pentru perioada pana in 2001 sau 2004.
A fost incadrat in grupa a-II-a de munca dupa care din 2001 sau 2004 a disparut grupa de munca.
Buna Ziua. Mai multi colegi dorim sa incepem o actiune in justitie pentru reobtinerea grupei a-II-a de munca desfiintata in 2001 sau 2004.As dori sa stiu ce sanse ar fi, in conditiile in care eu sunt angajat ca operator chimist din 1990, in actul aditional de la contractul individual de munca era precizat ca beneficiam de grupa a-II-a de munca, dar in cartea de munca nu este precizat nicaieri despre grupa. In cartile de munca a altor colegi este precizata grupa, la unii este trecut dar anulat. Colegi care avem acelasi loc de munca. Va Multumesc!
Răspuns la discuția Plata impozit arenda
Va Multumesc pentru explicatii. Eu intrebam doar daca pot contesta modalitatea prin care am fost pus sa semnez acel act aditional la contractul de arenda, nefiind informat ca sunt 2 posibilitati de plata a impozitului. Eu pot cere modificarea actului aditional pe care l-am semnat, in care scrie ca eu am ales plata impozitului in sistem real?

Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de impozitare.Am semnat acel act si as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva. Am vazut aici pe forum ca alti arendatori au fost intrebati ce modalitate de plata aleg. Va Multumesc!
Numai Bine!