avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate cauntech

Activitate cauntech

Răspuns la discuția Mostenire... Ajutati-ma!!!
da,plata s-a facut in fata anui notar...un coleg de-al Dvs mi-a scris:

trebuie sa produceti un act/fapt care sa intrerupa sau suspende cursul prescriptiei

Imi puteti explica ???Va rog mult!

Prescriptia....si nu mai pot face nimic,,,,la ce act/fapt va referiti....
Da, in act scrie ca eu,Raicu Elena ,am platit integral si partea ei
Buna ziua!
Sper sa ma ajutati in problema mea.Ma numesc Raicu Elena.
Parintii ne-au lasat mostenire o casa la 3 surori. Sora cea mica ne-a vandut partea ei.Banii au fost platiti de mine,in fata notarului,cu promisiunea surorii mele Raicu Maria, ca mi-i va inapoia,,,,au trecut 3 ani si 2 luni de-atunci,,,si banii asa si nu i-am primit...Ajutati-ma cum sa-mi recuperez banii,,,pot legal sa-mi oblig sora sa-mi returneze banii,,,sau sa-mi cedeze partea ei,,,,Ajutati-ma!!!
Multumesc frumos pentru raspuns
exista si socru,,,ambii erau trecuti pe contractul de proprietate,,,doar ca soacra a fost mereu sefa
M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, avea un apartament cu 4 camere si a insistat sa ramanem cu ea,,,asa ca am facut reparatie,am mobilat toata casa din banii nostri si ne-am mutat cu mama-soacra. Anul acesta, in iunie, sotul meu a murit intr-un accident,,,soacra mea dupa moartea lui a facut act de vanzare cumparare baiatului ei mai mic(fratele sotului meu),care a venit si mi-a zis ca am la dispozitie 24 ore ca sa-i parasesc proprietatea,,,asa ca cu 2 copii mici am fost data afara din casa,,,si mi s-a spus ca n-am drept nici macar la un capat de ata in acel imobil,,,,,Spuneti-mi ce pot sa fac,am ramas pe drumuri,,,chiar atat de nedreapta poate fi justitia,,..AJUTOR!!!