M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, avea un apartament cu 4 camere si a insistat sa ramanem cu ea,,,asa ca am facut reparatie,am mobilat toata casa din banii nostri si ne-am mutat cu mama-soacra. Anul acesta, in iunie, sotul meu a murit intr-un accident,,,soacra mea dupa moartea lui a facut act de vanzare cumparare baiatului ei mai mic(fratele sotului meu),care a venit si mi-a zis ca am la dispozitie 24 ore ca sa-i parasesc proprietatea,,,asa ca cu 2 copii mici am fost data afara din casa,,,si mi s-a spus ca n-am drept nici macar la un capat de ata in acel imobil,,,,,Spuneti-mi ce pot sa fac,am ramas pe drumuri,,,chiar atat de nedreapta poate fi justitia,,..AJUTOR!!!
Aveti vreo dovada ca ati investit in casa soacrei ? Acte pt banii dati pe materiale, pt mobila, martori ?Ati putea s-o actionati in judecata pe soacra pt imbunatatirile aduse imobilului ei.
Va fi destul de greu cat ap e deja vandut, si nu mai pot fi facut expertize daca ar fi cazul.
Dupa moartea socrilor , puteti ataca actul de vanzare, aveti de dovedit ca in realitate a fost vb de donatie si sa culegeti in final ( copiii dvs de fapt) cat i s-ar fi cuvenit fiului decedat.
Fiecare actiune e dificila, cu sanse mici de reusita si cu costuri ridicate.
Imi pare rau ca nu ati stiut ca are de gand sa vanda, ati fi actionat-o in judecata, notati litigiul in cartea funciara si nu mai vindea prea curand.
Ati gresit si ca v-ati mutat :(
Uzufruct partaj
dea7823
sotul meu a mostenit in92 de la parinti casa cu gradina aferenta acesteia.in2004 ne-am casatorit si ne-am mutat acolo.soacra traieste si acum,cu noi,nu avem ... (vezi toată discuția)