avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Vanzare-Cumparere legal????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Vanzare-Cumparere legal????

M-am casatorit in 2008 dupa care impreuna cu sotul am plecat in Grecia la munca.Am nascut 2 gemeni si ne-am intors in Romania sa ne cumparam o casa.Soacra mea, avea un apartament cu 4 camere si a insistat sa ramanem cu ea,,,asa ca am facut reparatie,am mobilat toata casa din banii nostri si ne-am mutat cu mama-soacra. Anul acesta, in iunie, sotul meu a murit intr-un accident,,,soacra mea dupa moartea lui a facut act de vanzare cumparare baiatului ei mai mic(fratele sotului meu),care a venit si mi-a zis ca am la dispozitie 24 ore ca sa-i parasesc proprietatea,,,asa ca cu 2 copii mici am fost data afara din casa,,,si mi s-a spus ca n-am drept nici macar la un capat de ata in acel imobil,,,,,Spuneti-mi ce pot sa fac,am ramas pe drumuri,,,chiar atat de nedreapta poate fi justitia,,..AJUTOR!!!
Cel mai recent răspuns: cauntech , utilizator 12:47, 20 Decembrie 2012
Exista sau a existat un socru? Imobilul a fost proprietatea socrilor (nu doar a soacrei)?
exista si socru,,,ambii erau trecuti pe contractul de proprietate,,,doar ca soacra a fost mereu sefa
Aveti vreo dovada ca ati investit in casa soacrei ? Acte pt banii dati pe materiale, pt mobila, martori ?Ati putea s-o actionati in judecata pe soacra pt imbunatatirile aduse imobilului ei.
Va fi destul de greu cat ap e deja vandut, si nu mai pot fi facut expertize daca ar fi cazul.

Dupa moartea socrilor , puteti ataca actul de vanzare, aveti de dovedit ca in realitate a fost vb de donatie si sa culegeti in final ( copiii dvs de fapt) cat i s-ar fi cuvenit fiului decedat.
Fiecare actiune e dificila, cu sanse mici de reusita si cu costuri ridicate.

Imi pare rau ca nu ati stiut ca are de gand sa vanda, ati fi actionat-o in judecata, notati litigiul in cartea funciara si nu mai vindea prea curand.
Ati gresit si ca v-ati mutat :(
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere înainte de dezbaterea succesiunii ion mirela ion mirela buna ziua. as dori sa stiu daca se poate face un contract de vanzare cumpărare cu clauza de întreținere fara a se fi facut succesiunea de după ce a murit ... (vezi toată discuția)
Uzufruct partaj dea7823 dea7823 sotul meu a mostenit in92 de la parinti casa cu gradina aferenta acesteia.in2004 ne-am casatorit si ne-am mutat acolo.soacra traieste si acum,cu noi,nu avem ... (vezi toată discuția)
Succesiune fodoretelkaeva fodoretelkaeva Am o întrebare referitor la succesiunea după sotul decedat. 24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)