avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate ecologing

Activitate ecologing

Multumim foarte mult. Avem un certificat constatator de la Registrul Cometului in care este specificat si codul caen 6820 - inchiriere. Speram sa fie suficient pentru primarie
Cum s-ar putea obtine un certificat constatator, mai bine zis ce autoritate ar trebui sa-l acorde
Azi am avut o inspectie in vederea prelungirii autorizatiei de functionare pentru un spatiu pe care il detinem in propritate. Mentionam ca am inceput demersurile in vederea reinnoirii avizului inainte de expirare, dar cei de la mediu au intarziat foarte mult cu avizul. Inspectorii au cerut sa vada ca nu s-a desfasurat activitate in perioada de cand a expirat vechiul aviz si au cerut facturile emise. Societatea are in proprietate inca un alt spatiu pe ca l-a inchiriat si pentru care se emit lunar facturi de chirie. Vazand aceste facturi au considerat ca este necesar sa avem autorizatie de functionare pentru activitatea de inchiriere. In obiectul de activitate este mentionata activitatea de inchiriere.
Nu intelegem de ce ar trebui sa avem autorizatie de functionare pentru inchirierea spatiilor , activitatea desfasurata in spatiul inchiriat trebuie autorizata de catre chirias.