avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate sofercumintit

Activitate sofercumintit

Va multumesc.
La Multi Ani!
Buna seara,

Va rog frumos sa imi explicati aceasta sentinta penala (ramasa definitiva prin nerecurare) si mai ales va rog sa imi spuneti daca se face referire la dreptul de a conduce pana la ispasirea pedepsei.


Admite cererea formulata de inculpat privind judecarea sa potrivit procedurii prevazute de art. 320/1 C.pr.pen.

In baza art. 87 din OUG 195/2002 republicata, cu aplicarea 320/1 C.pr.pen. condamna inculpatul x, fara antecedente penale, la 8 luni inchisoare.
In baza art. 81 Cod penal dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe o durata de 2 ani si 8 luni, termen de incercare potrivit art. 82 CP, compus din pedeapsa stabilita si un interval de 2 ani.
Atrage atentia inculpatului asupra disp. Art. 83 CP.

Aplica inculpatului cu titlu de pedeapsa accesorie interzicerea drepturilor prevazute de art. 64 lit. a teza a II-a si lit. b cP, pe durata executarii pedepsei principale, in conditiile prevazute de art. 71 CP.

In baza art. 71 alin. 5 CP dipune suspendarea conditionata a pedepsei accesorii pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei principale.

Obliga inculpatul la plata sumei de 600 de lei cheltuieli judiciare statului, din care suma de 200 lei reprezentand onorariul avocatului din oficiu, se va avansa din fondurile MJ.
Cu recurs etc.
Pronuntata in sedinta publica din 14.11.2012 la judecatoria X.


Multumesc.