avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate j4rry

Activitate j4rry

Răspuns la discuția Acuzat de viol
am inteles ... dar la recurs poate primi mai mult? decat pedeapsa care o are? ii este frica sa faca recurs ,,,,pe motiv ca iar putea mari pedeapsa...se poate??daca da..in ce consta marirea
cine trebuie sa faca recurs? avocata sau inculpatu?.....+ poate primi la recurs mai mult de condamanarea care o are de 5 ani si 2 luni ??sau ramane la fel .. si poate sa scada.....
a primit 5 ani si 2 luni..ce pot sa fac acuma...? sa facem recurs?? ce putem face...fata a iertat dar tot a primit 5 ani ...facem recurs..? putem castiga ?
am vorbit cu fata si a spus ca ia va ierta totul ...findca a vrut pana la urma sa mearga de buna v voie... deci va ierta....ce se va intamplat dupa? cat va fi pedeapsa maxima daca e sa primieasca?
am voie sa merg cu avocata sa ma impac cu persoana vatamata infara intantei? sa depuna cerere precum retrage tot..si nu doreste nimic
Deci ancheta a decurs incontinuare......Din 3 fapte sau ajuns la Una singura de Viol, dar pe data de 15.01.2013 o cheama si pe vatamata.............ce se va intampla? si sa amanat dosarul pana pe 22.2.2013....o sa scape? este posibil sa dea cu suspendare?
povestea am aflat-o din ziar ....Povestea zice cam asa:
Trei bărbaţi în vârstă de 22, 29 şi 39 de ani, au primit mandate de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol.

Potrivit poliţiştilor din municipiul Huşi, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2012, cei trei bărbaţi au răpit-o de acasă pe o tânără de 22 de ani din satul Curteni, comuna Olteneşti, pe care au urcat-o într-un taxi unde au abuzat sexual de ea.

Apoi, au dus-o pe tânără într-o garsonieră din municipiul Vaslui unde au supus-o pe aceasta la perversiuni sexuale.

Poliţiştii au primit un apel la 112 în care li s-a povestit toată scena, iar cei trei violatori au fost prinşi de oamenii legii în timp ce o aduceau pe fată înapoi acasă tot cu un taxi.

Cei trei au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Huşi, iar procurorii i-au prezentat pe acştia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Magistrţii au aprobat cererea anchetatorilor şi au dispus arestarea preventivă a celor trei bărbaţi pentru 29 de zile
.
Eu ce sa cred ca asa sa intamplat? Deci este luat din ziar...acest articol....este adevarat?
si cati ani poate primi peadeapsa daca ii gaseste vinovati?? Fara antecedente penale facute inainte.... Dar ma gandesc dupa mine... sau dus direct la fata ...au luat-o cu taxiu..au duso in vaslui, si au aduso inapoi....oare chiar asa de prost sa fii sa o aduci si inapoi??eu zic ca au avut vorba cu fata ,,,parerea mea
am citit mai multe dosare pe tribunalul din Husi dar la poti spune de ce si cum sunt acuzati...acest caz nu spune de ce si cum.....nu arata absolut nimic....
deci politia nu mia spus nimic...dar eu m-am straduit si am gasit dosarul va rog dumneavoastra stiti mai bine ....ce vrea sa spuna aici ! -> am gasit dosarul lor..dar nu arata de ce si cum sunt arestati..ma puteti ajuta? fratele meu este cel din mijloc ....poate dumneavostra stiti cum se citesc aceste dosare
Numãr unic dosar: 2414/244/2012
Înregistrat în data de: 29.12.2012
Obiect dosar: propunere de arestare preventivă a inculpatului (art. 149 ind 1. C.p.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: Stativă CRISTIAN : Inculpat
IGNAT IONEL-DANIEL : Inculpat
Mihalache Iulian-Cristinel : Inculpat
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
29/12/2012 admite cererea
Solutie: Admite plângerea.
Pagina 1
dar cum spune si doamna avocat de mai sus se poate ca sa il elibereze din inchisoare acum.... noi nu stim nimic findca nu ne lasa sa vorbil cu el tocmai pe 8 ianuarie...si vrem un avocat care sa se duca la el si sa vorbeasca sa stim adevarul... nu credem ca el ar face asa ceva... intrebarea mea este daca este vinovat un avocat ar spune daca are ce sai faca sau nu ?