avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate pavel_elena

Activitate pavel_elena

Buna seara, lucrez la o firma de turism care m-a trecut in aceasta perioada in somaj tehnic. Intrebarea mea este : dupa somaj tehnic(dupa ce se termina perioada de carantina), daca firma se gandeste, de ex. sa scoata postul meu din grila de organizare a firmei, ma concediaza sau intru in somaj?Multumesc.
Buna ziua,
M-am angajat la o firma. In perioada de proba, am decis că nu mă integrez in acea firma și mi-am depus demisia ( de fapt o notificare) prin care îi anunț că nu mai doresc sa colaborez cu ei.
Ei mi-au spus că lichidarea și banii pe care trebuie sa mi-i dea, o să le primesc de-abia luna viitoare, in noiembrie pe 15. Este ok atât de târziu?
Mulțumesc.
Multumesc mult pentru toate informatiile oferite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt din Piatra Neamt. Dar cred ca ce mi-ati spus e cam la fel in toate instantele. Va multumesc din suflet pentru promptitudinea raspunsului.
Buna dimineata,
Angajatorul la care am lucrat nu a fost de acord sa-mi plateasca la incheierea CIM, 11 zile de concediu de odihna neluat in decursul anului. Nu am bani de avocat si as dori sa-mi recuperez prejudiciul. Trebuie sa-mi angajez unul sau ma pot reprezenta si singura? Si daca da,, ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc.
Va multumesc pentru promtitudinea raspunsului.
Buna dimineata,
Mi-am dat demisia de la locul meu de munca. Mai am 4 zile de preaviz si 11 zile de concediu de odihna neefctuat. Angajatorul nu este de acord sa mi le plateasca iar eu nu doresc sa le mai iau. Este angajatorul obligat sa mi le plateasca? Si daca da, ce pot eu face mai departe pe cale llegala(in cazul in care nu mi le plateste)? Multumesc.
Răspuns la discuția Preaviz-demisie
Ok, va multumesc mult pentru raspuns.
Discuție Preaviz-demisie
Buuna ziua,
Acum o saptamana mi-am prezentat demisia angajatorului la care lucrez. In cererea de demisie am mai scris si ca daca doreste sa renunte la perioada de preaviz sa ma anunte. Initial nu a dorit sa renunte la preaviz, mi-a aprobat cererea incepand cu data de 01 octombrie. La mijlocul perioadei de preaviz mi-a spus ca vrea sa renunte la preaviz.
Poate renunta la preaviz oricand pe perioada preavizului sau atunci cand aproba cererea de demisie?
Multumesc.
Buna ziua,
Doresc sa-mi infiintez un Birou de traduceri- un SRL insa nu sunt traducator autorizat, In schimb voi colabora cu traducatori autorizati din tara. Poate fi acesta un impediment faptul ca nu am autorizatie de traducator?