avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate katalinujk

Activitate katalinujk

nu e aceeasi versiune. laptopul mi l-a daruit cadou iar acum s-a dus la politie declarand ca mi l-a imprumutat si acum nu mai vreau sa il returnez.Eu am declarat ca i-am dat bani pe el si am documentele de la banca prin care justific ca i-am trimis bani.M-ar interesa daca ma afecteaza cu ceva faptul ca in perioada in care noi am fost impreuna acesta mi-a trimis bani.
ma ajuta cu ceva faptul ca am hartiile ca i am trimes bani?as putea spune ca l am platit?
laptopul mi l-a daruit in luna mai 2012 iar plangerea a facut-o acum.nu stiu sigur ce a declarat la politie dar mie mi-a spus ca o sa il declare furat ca are acte la el.maine va trebui sa ma duc la politie si nu stiu ce sa declar.Nu vreau sa il dau inapoi.In septembrie i-am trimis niste bani si am dovada, as putea sa declar ca l-am cumparat de la el?
Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In cazul in care nu il mai am ce se intampla?A declarat ca eu i l-am furat.