avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate nedorit

Activitate nedorit

ok....urmam pasii astia....o sa vina scrisoare dinspre Sibiu inapoi.....eu tot nu am documentele......si expira pe 9 feb cele 30 de zile....stiu doar verbal ca e desfacut disciplinar cim.....ce ar trebui sa scriu in contestatie?unde pot gasi vreun model?pot cere actele?ei mai fac intampinare daca eu nu stiu ce contest......
asa au procedat si ceilalti dinaintea mea (ca ei schimba personalul mai des ca o bluza, la ambele firme).....daca ma duc in Galati sa depun o solicitare scrisa, nu imi dau drumul pe proprietatea lor....daca trimit o scrisoare cu confirmare la Sibiu (la Galati, nu am de ce.....se desfasoara activitatea aici, cae domiciliul administratorului dar nu apare in acte nicaieri), "nazdravanul" ce se ocupa de treburile firmei prin SB are cunostinte la posta si le triaza scrisorile.....m-am interesat de toate acestea de la fostii angajatii (supusi la aceeasi reteta), spre ghinionul meu, dupa ce am acumulat ceva luni de munca pentru acesti oameni.....cum sa procedez?
cum adica "va avea mai multe capete de cerere"?

si cum pot intra in posesia actelor: referate, decizii, convocari?inainte de primul termen al procesului, dupa, solicit instantei un alt termen pentru a studia ce depun ei (daca depun ei)....care ar fi procedeul?

pot sa-i chem in instanta?chiar daca nu am intrat in posesia actelor de la ei....
Un coleg (de la firma din Galati) (si pe care am putut sa-l trag de limba) din aceeasi cladire s-a scapat si mi-a spus ca mi s-a facut convocare la inceputul anului.El cica a auzit prin birouri ca mi s-au transmis prin E-MAIL si POSTA decizii, convocari......dar la mine nu a ajuns nimic.....si e inchis cim din 9 ian,,,,daca le cer copii, o sa tergiverseze si o sa treaca cele 30 de zile....
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi in urmatoarea problema.
Un administrator cu domiciliul in Galati, are 2 firme:una in Galati si una in Sibiu (peste 400 km intre orase).
Am fost angajat la firma lui din Sibiu, eu am dintotdeauna domiciliul in Galati.
La interviuri s-a negociat VERBAL o suma cu administratorul de mai sus si locul de munca in Galati (la sediul celeilate firme a lui).
In contractual de munca, la LOCUL DE MUNCA, apare DOAR denumirea firmei, SC XYW SRL.(si nimic altceva).
De la o vreme, in Galati, unde mi-am desfasurat activitatea in ultimele luni, administratorul firmelor si sotia lui, mi-au cerut in continuu sa-mi dau demisia.
Nu le-am gresit cu nimic si le-am cerut sa ma trimita inapoi in somaj, daca nu mai au nevoie de mine.
Amenintari zilnice, “sicanari” in birou si s-a ajuns pana la a fi tinut pe ger in fata portii inchise de pe propritatea dumnealui (sediul firmei lui din Galati, unde mi-am desfasurat si eu activitatea ca angajat pentru firma lui din Sibiu).
Ultimele zile, am intrebat la ITM GALATI, situatia CIM al meu la firma din Sibiu si mi s-a spus ca e desfacut disciplinar, conf art 61 lit a.”Nu ati primit acasa nimic de la ei?”zice doamna de la ghiseu.Eu: NU….
As vrea sa gasesc dreptatea in cazul asta, in justitie, mai mult ca sigur.cum ar trebui sa fac?