avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate claudiacalinoiu

Activitate claudiacalinoiu

Răspuns la discuția detinut
ce inseamna individualizarea administrativa a pedepsei?el a fost condamnat definitiv si acum se afla in penintenciar....
Discuție detinut
buna ziua.poate sa-mi spuna si mie cineva la cat timp dupa ce a fost incarcerata o persoana aceasta poate iesi la munca? multumesc.
Răspuns la discuția sentinta penala definitiva
am specificat faptul ca in cazier apare sentinta definitiva cea de la tribunal din apel. deci undeva s-a strecurat o greseala. intrebarea era daca in cadrul unui proces penal caile de atac (apel/recurs) s-au facut doar pe latura civila si nu si pe latura penala cand ramane sentinta definitava?la fond cand s-a dat prima sentinta penala sau la ultima instanta de judecata?in nici un caz la instanta de mijloc ca in cazul meu tribunalul. multumesc.o zi buna.
buna ziua. am avut un proces penal cu finantele iar la fond am primit o pedeapsa de 1an si 10 luni inchisoare cu suspendare.apoi finantele au facut apel doar pe latura civila.tribunalu le-a respins apelul ca nefondat. apoi au facut recurs tot pe latura civila la procesul penal si curtea de apel le-a admis in parte doar pe latura civila. intrebarea mea este cand a ramas definitiva sentinta deoarece in cazierul meu apare ca ar fi ramas definitiva la tribunal cu toate ca s-a facut recurs pana la curtea de apel?sau de ce nu a ramas definitiva la fond la judecatorie?