avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... detinut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

detinut

buna ziua.poate sa-mi spuna si mie cineva la cat timp dupa ce a fost incarcerata o persoana aceasta poate iesi la munca? multumesc.
După ce are loc individualizarea administrativă a pedepsei , dacă cel condmanat este apt de muncă , acesta poate munci , şi este recomandat să o facă, deoarece de acest aspect depinde foarte mult posibilitatea liberării condiţionate, după executarea fracţiei de pedeapsă prevăzută de lege.
ce inseamna individualizarea administrativa a pedepsei?el a fost condamnat definitiv si acum se afla in penintenciar....
Este etapa în care , după instalarea condamnatului în penitenciar, i se stabileşte regimul de executare a pedepsei, iar asta în funcţie de pedeapsa aplicată, de gravitatea faptei comise, etc. Regimurile de executare a pedepsei pot fi de la regim de maximă siguranţă , unde condamnatul nu poate presta muncă, la regim de tip închis, deschis, semideschis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speranta si justitia melinaR melinaR Am pus acest titlu pentru ca numai atat mai am justitia din tara noastra e ... se stie sa pun intrebarile daca se poate face ceva in ajutorul meu intrebarea ... (vezi toată discuția)
Redozari pedepse dupa noul cod penal sleepy sleepy Buna seara! As dori sa stiu modul de executarea al pedepselor dupa noul Cod Penal... multumesc (vezi toată discuția)
Cat va executa din 6 luni? Ida03 Ida03 Buna seara!As dori sa imi raspundeti si mie daca se poate la niste intrebari.de cand se incepe numararea executarii pedepsei?din ziua in care i s-a dat ... (vezi toată discuția)