Va multumesc frumos pentru aceste informatii pretioase pentru mine, asa ca voi trece in actul de vanzare cumparare o suma de 40 000 ron , fiind vorba de o casuta in com MIRCEA VODA de 170 m si curte de 2500 m . Cred ca este o suma rezonabila . multumesc pentru sfat !
Imi cer scuze , puteti fi mai explicit , pe intelesul meu ? Am omis sa specific ca dupa moartea unuia din parinti ,celalt se poate razgandi , adica influenta de una din surori si sa anuleze actul ? Si sa ma trezesc ca ajung prin instanta , sau ? Care act ar fi cel mai bun si sa nu poata fi rasturnat de nimeni ? Am putea trece o suma modica si sa facem VANZARE CUMPARARE ?
Nu am specificat ca urmeaza sa imi faca acest act , deorece asteptam sa iasa actele de la cadastru , pentru ca le reactualizeaza , sunt vechi din 39 . Ce clauze sunt: standard sau trebuie sa le cer eu? Si care ar fi cele mai sigure ? Pentru a nu avea probleme cu surorile ? Multumesc pentru raspunsuri .
In cazul unui astfel de contract de vanzare cumparare, anularea o poate face cel ramas in viata? Alta varianta de act care ar fi mai sigura pentru a nu avea probleme cu parintii a nu se razgandi sau ...., sau cu celelate surori ? Cum ma sfatuiti ? Multumesc ! Astept !
Parinti mei sunt in viata si vor sa imi faca acest contract , dupa ce va muri unul din ei , se poate razgandi celalalt si sa anuleze acest contract ? chiar daca eu nu stau cu ei in casa , dar respect clauza de intretinere ?