avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate florentina1977

Activitate florentina1977

Va multumesc frumos pentru aceste informatii pretioase pentru mine, asa ca voi trece in actul de vanzare cumparare o suma de 40 000 ron , fiind vorba de o casuta in com MIRCEA VODA de 170 m si curte de 2500 m . Cred ca este o suma rezonabila . multumesc pentru sfat !
Imi cer scuze , puteti fi mai explicit , pe intelesul meu ? Am omis sa specific ca dupa moartea unuia din parinti ,celalt se poate razgandi , adica influenta de una din surori si sa anuleze actul ? Si sa ma trezesc ca ajung prin instanta , sau ? Care act ar fi cel mai bun si sa nu poata fi rasturnat de nimeni ? Am putea trece o suma modica si sa facem VANZARE CUMPARARE ?

Nu am specificat ca urmeaza sa imi faca acest act , deorece asteptam sa iasa actele de la cadastru , pentru ca le reactualizeaza , sunt vechi din 39 . Ce clauze sunt: standard sau trebuie sa le cer eu? Si care ar fi cele mai sigure ? Pentru a nu avea probleme cu surorile ? Multumesc pentru raspunsuri .
In cazul unui astfel de contract de vanzare cumparare, anularea o poate face cel ramas in viata? Alta varianta de act care ar fi mai sigura pentru a nu avea probleme cu parintii a nu se razgandi sau ...., sau cu celelate surori ? Cum ma sfatuiti ? Multumesc ! Astept !
Parinti mei sunt in viata si vor sa imi faca acest contract , dupa ce va muri unul din ei , se poate razgandi celalalt si sa anuleze acest contract ? chiar daca eu nu stau cu ei in casa , dar respect clauza de intretinere ?