avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Activitate vially666

Activitate vially666

asta am zis si eu ca nu le dau actele ca nu am de ce sa o fac si au cautat in masina si au gasit o asigurare veche pt care mi-au ridicat numerele...in fine o sa apelez la un executor judecatoresc si sper sa rezolv toate probleme....chiar daca o sa mai astept inca un an nu ma las...cu masina poti cirucula atat timp cat ai acte in regula..daca asigurare si itp iti expira peste un an pana atunci poti circula nu iti zice nimeni nimic...
sincer nu prea stiu ce sa iti zic eu am contactat un avocat si el s-a ocupat de tot...in mom cand am primit acasa procesul verbal pt ca eu nu am semnat amenda la fata locului a intentat proces contra IPJ...si dupa ce am casitgat mi-au zis ca numerele sunt trimise in spaniax(..sa ma duc eu dupa ele.nu mai stiu ce e de facut sa le pot recupera:(

au fost politistii prea jmecheri;).....masina era in parcare de 3 zile si stateam cu prietenii la scara blocului ascultam muzica la masina si au venit mascatii si aveau un agent de la criculatie cu ei ne-au luat ne-au intins pe jos pe acolo
mi-au cerut actele si am zis ca le am in casa si au controlat masina si au gasit o asigurare veche,expirata si mi-au luat placutele si talonul pe motiv k nu am asigurare...am dat in judecata am casitgat si apoi sa aflu ca numere sunt trimise in spania...Nu stiu ce sa fac k mi-au zis sa ma duc eu dupa ele x-( parca din greseala mea le-au trmis acolo...au facut un abuz sa plateasca
Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia acasa am fost la politia si mi-au zis k eu nu au ce sa faca ca numerele si talonul le-au trimis in spania si sa ma duc eu dupa ele acolo...este ceva de facut in situatia asta sau doar varianta sa ma duc eu dupa ele??: