avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate lcretu

Activitate lcretu

Răspuns la discuția Debransare de la apa rece
nu detine si nu ma intereseaza daca detine sau nu un fond de rulment. Eu vreau sa mi se faca dreptate. Nu am gresit cu nimic, nu vreau sa platesc pentru altul. Vreau sa ies din aceasta asociatie si sa am contract individual cu compania de furnizare utilitati. Asa cum am si la energie electrica si gaz. Cum sa procedez? Unde sa ma adresez?
Răspuns la discuția Debransare de la apa rece
administratorul a dat in judecata restantierii dar procesul e de durata si datoriile se strang de la o luna la alta. Vorbim de datorii de 6,000 ron/asociatie.
Stimati domni,

Va rog sa-mi comunicati carei instante trebuie sa ma adresez pentru restrictionarea accesului la resursele necesare vietii. Mai exact, asociatia de proprietari a fost debransata de la sistemul de apa rece datorita rau platnicilor. Eu sunt cu toate platile la zi si totusi nu beneficiez de apa rece. Consider ca-mi sunt ingradite niste drepturi datorita legislatiei precare. Nu pot sta impasibila atat timp cat imi indeplinesc toate obligatiile si consider ca sunt nedreptatita. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in acest caz. Cum as putea influenta schimbarea legislatiei? Cum as putea sa-mi fac dreptate?

Multumesc anticipat!