Buna ziua, am gasit un anunt cu un apartament pe internet iar cand am sunat a raspuns o agenta imobiliara si am fixat intalnirea pt. a vedea apartamentul. Inca de cand ne-am intalnit mi-a dat sa semnez contractul prin care aveam sa dau 2% din valoarea apartamentului agentiei imobiliare daca aveam sa cumpar acel apartament, dar eu nu am primit un exemplar din acest contract. Am vazut apartamentul si proprietarul mi-a dat numarul de telefon si de atunci am discutat toate datele despre apartament doar cu proprietarul fara ca agenta sa fie prezenta. Deoarece m-am hotarat sa cumpar atartamentul am cerut agentei imobiliare un exemplar din contractul semnat de mine inainte de vederea apartamentului. A completat alt exemplar la agentie pe care m-a pus sa il semnez. Acest exemplar are stampila si semnatura agentiei dar nu si numar de inregistrare.
Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc comisionul doar pt. ca mi-a aratat adresa apartamentului? e valabil un contract fara numar de inregistrare? precizez ca proprietarul nu are contract cu agentia imobiliara.