avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters276989

Activitate ContSters276989

Am cautat pe multe site-uri iar raspunsurile sunt impartite.

Este necesara rovinieta pana la aeroportul Otopeni pentru o masina inmatriculata in judetul Ilfov?
Buna ziua!

Am o nelamurire legata de banii pe care ii cer cei de la Apa si canal Ilfov. Este vorba de satul Catelu, localitatea de unde incepe autostrada spre Constanta.

De anul trecut, au inceput lucrarile pentru canalizare. Cei care am dorit am fost informati ca trebuie sa platim suma de 1800 lei. Totul bun si frumos,desi suma era enorma si nejutificata.
In cazul meu, am platit 2 rate de cate 600 lei de anul tercut.

Problema este ca la cateva luni dupa ce am platit, ei au inceput sa racordeze GRATUIT vecinii care se afla la o distanta de nici 50 de metri. Nu am reusit sa aflu de ce s-a intamplat acest lucru din partea lor.

Astazi m-am trezit cu ei peste cap ca trebuie sa platesc si ultimii 600 de lei, dupa un an si mai bine in care nu au dat niciun semn :O. Racordarea la apa nu a fost finalizata inca,doar canalul.

Intrebarea este cum pot sa imi recuperez banii care efectiv i-am dat degeaba sau macar cel putin ultimii 600 lei sa nu ii mai achit. Nu mi se pare corect :)

Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!
Va multumesc frumos pentru raspuns si pentru ca mi-ati indicat Legea privind garantia.Imediat o voi vizualiza.

Ma gandeam ca este posibil sa imi puna "bete in roate" intrucat in certificatul de garantie este mentionat ca pistolul este considerat consumabil si ca nu se inlocuieste decat in cazul viciilor ascunse.Insa,vreau sa stiu ce s-a stricat la el avand in vedere ca nu a fost nimic din vina mea,pur si simplu curge apa din el.

Tocmai de aceea aveam de gand sa ii contrez cu cele 15 zile calendaristice depasite in care produsul nu s-a aflat in posesia mea.

Cel mai probabil voi fi contactat de catre magazin saptamana viitoare abia.
Salutari!

Am si eu cateva nelamuriri.
Am o problema cu un aparat de spalat cu presiune.Luna trecuta cand sa il pornesc s-a auzit un zgomot ciudat in pistol si a inceput sa curga apa din el,fara a impinge apa cu presiune;efectiv curge.

Pe data de 27 decembrie am dus produsul la magazinul de unde l-am cumparat.
Magazinul urma sa il trimita catre service-ul autorizat.

Problema este urmatoarea:astazi ( a 16a zi de cand am lasat produsul la magazin ) sunt sunat de catre un angajat al service-ului care imi comunica ca a reparat problema cu zgomotul care era la motor !?!? insa pistolul nu, pentru ca este considerat consumabil si este necesar sa imi dau acordul daca doresc inlocuirea lui contra sumei de 87 lei.Evident raspunsul meu a fost unul negativ si i-am mentionat ca defectiunea pistolului este un viciu ascuns,nu s-a stricat din cauza mea si ca aparatul nu avea nicio problema la motor.De asemenea i-am spus ca in cazul in care nu il readuce la starea initiala pe garantie voi refuza primirea produsului intrucat au trecut cele 15 zile calendaristice de cand l-am predat.Mi-a spus ca nu ma poate ajuta el si ca pentru asta trebuie sa iau legatura cu magazinul care mi-a vandut produsul.

Mai exact,vreau sa stiu ce pot face: pot solicita magazinului sa imi inapoieze suma pe care am platit-o pe produs sau inlocuirea lui cu unul nou avand in vedere ca au trecut cele 15 zile calendaristice mentionare in ceritificatul de garantie si mai ales ca nu mi-a rezolvat problema?