avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Apa si canal Ilfov... ilegalitate?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Apa si canal Ilfov... ilegalitate?

Buna ziua!

Am o nelamurire legata de banii pe care ii cer cei de la Apa si canal Ilfov. Este vorba de satul Catelu, localitatea de unde incepe autostrada spre Constanta.

De anul trecut, au inceput lucrarile pentru canalizare. Cei care am dorit am fost informati ca trebuie sa platim suma de 1800 lei. Totul bun si frumos,desi suma era enorma si nejutificata.
In cazul meu, am platit 2 rate de cate 600 lei de anul tercut.

Problema este ca la cateva luni dupa ce am platit, ei au inceput sa racordeze GRATUIT vecinii care se afla la o distanta de nici 50 de metri. Nu am reusit sa aflu de ce s-a intamplat acest lucru din partea lor.

Astazi m-am trezit cu ei peste cap ca trebuie sa platesc si ultimii 600 de lei, dupa un an si mai bine in care nu au dat niciun semn :O. Racordarea la apa nu a fost finalizata inca,doar canalul.

Intrebarea este cum pot sa imi recuperez banii care efectiv i-am dat degeaba sau macar cel putin ultimii 600 lei sa nu ii mai achit. Nu mi se pare corect :)

Astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plata canal si canal meteo. de vreo 2 ani platim canal si canal ... seriosuu seriosuu Plata canal si canal meteo. De vreo 2 ani platim canal si canal meteo, dar nu suntem racordati. Au fost cei de la apa somes si au constatat ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Branșament gaze curte FPG FPG Bună ziua! Țeava de gaze este pe stradă, la 500-600 metri distanță de casa noastră. Pentru a veni cu țeava până la poartă (deci nu include și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa construiesc o casa undeva la periferia sectorului ... farautilizator farautilizator Buna ziua. Vreau sa construiesc o casa undeva la periferia sectorului 5. Pe strada este asfalt si canalizare. Am depus dosar la apa nova pentru bransare la ... (vezi toată discuția)