avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata canal si canal meteo. De vreo 2 ani platim canal ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata canal si canal meteo. De vreo 2 ani platim canal si canal ...

Plata canal si canal meteo.

De vreo 2 ani platim canal si canal meteo, dar nu suntem racordati.

Au fost cei de la apa somes si au constatat ca nu suntem racordati la canalizare si au spus sa mergem sa modifice contractul.

Intrebarea este daca pot recupera sumele platite pentru un serviciu de care nu am beneficiat? In speta serviciul de canalizare si canal meteo.

Mentionez ca am platit lunar cate 50 lei in plus in ultimii 2 ani in numele meu si in ultimii 10 ani in nume la maicamia.

Daca trimit o cerere de returnare a sumelor platite, aceasta cerere cum ar trebui formulata?

Este ceva speta asemenatoare pe jurisprudenta la care sa pot face referire?

Multumesc

Andrei din Cluj
Cel mai recent răspuns: seriosuu , utilizator 10:19, 1 Octombrie 2021
Se poate recupera prin instanta de judecata pentru perioada de 3 ani
Ma gandeam eu ca amiabil nu am nici o sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa si canal ilfov... ilegalitate? ContSters276989 ContSters276989 Buna ziua! Am o nelamurire legata de banii pe care ii cer cei de la Apa si canal Ilfov. Este vorba de satul Catelu, localitatea de unde incepe autostrada ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)
Tarife nejustificat de mari la mc de apa. ce organ central poate declansa un control privind activitatea regiilor locale? valisnd valisnd O anumita regie autonoma practica tarife enorme fata de cele practicate in alte orase - exemplu: pentru plata a 5 metri cubi apa rece, se emite o factura care ... (vezi toată discuția)