Buna ziua, sotul meu a depus acum o luna actele pentru divort. Mai mult el sustine ca tot atunci a vandut si masina noastra, intrucat era pe numele lui, ca sa nu mai avem decat casa de impartit la partaj. Mai pot face cumva sa demonstrez ca masina a fost vanduta fara acordul meu sau sa recuperez niste bani? Conteaza cumva la divort/ partaj ca nu mai locuieste in casa de cateva luni? Mai mult, daca rata la casa a fost platita integral de mine, de cele mai multe ori, intrucat am salar mai mare, desi creditul este pe numele la amandoi, pot demonstra cumva asta la partaj in favoarea mea? Mentionez ca suntem casatoriti de 9 ani. Poate cumva sa amane divortul/ partajul deoarece interesul lui este sa platesc cat mai mult timp la casa? Mentionez ca are avocat si pentru divort.
Va implor, sa imi spuneti ce pot face eu in acest caz, pt ca el vrea un divort in care eu sa nu raman cu nimic si el cu totul sau vrea doar sa ma amane cat se poate cu divortul ca sa platim in continuare la rata la casa. Va multumesc.