avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate hpf2180

Activitate hpf2180

De 3 ani de zile ma confrunct cu o problema delicata,sunt acuzat de vecinul de sub mine cum ca il inund.La mine in casa in afara de apa imprastiata cu mopul de nevastama nu au fost cazuri cand sa am apa pe jos.
Am chemat instalator s a uitat si nimic.in vara vecinul a renovat m a chemat sa imi arate si in acelas timp sa ma avertizeze ca d acum ii platesc tot ce inund.
Am vorbit cu administratorul a adus si ala un instalator care a constatat ca dragul meu vecini are tavanul ud de la conducta de apa pluviala nu stiu ce a facut el pe acolo.
toate bune si frumos cand azi dimineata ma trezesc cu el la usa cum ca l am inundat iar si el a bagat nu stiu cate zeci de mii de euro in casa.
Ce demersuri pot face in justitie ptr ca deja imi ajunge omul ma amentinta ca o sa ii platesc tot ma deranjeaza ptr o problema ptr care nu am nici o vina
Eu stiu ca tre sa platesc paguba doar in momentul cand la mine in casa am balta de pescuit si sunt afectati si restul..conducte comune si alte chestii nu sunt problema mea.
Multumesc