avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate bufalocris

Activitate bufalocris

Răspuns la discuția condamnare 4ani si 6luni
da asta stiam merci dar cand pot benificia de eliberare conditionata
buna
sunt o persoana care a fost condamnata de tribunal la 7 ani cu executare fara sa fie audiat fara sa fie audiati martorii am fost judecat in libertate celelalte parti au fost si sunt arestate eu eram in timpu serviciului adica lucram ca si taximetrist avocatu a cerut achitarea mea procuroru de instanta a cerut o pedeapsa cu suspendare si judecatoarea mi-a dat 7 ani motivarea fiind am fost condamnat dupa rechizitoriu la apel am optat sa merg pe 320 indice 1 pt ca am un copil de crescut si am avut speranta ca voi lua o pedeapsa cu suspendare dar mi s-a redus la 4 ani si 6 luni fara a se pronunta asupra circumstantelor atenuante eu avand servici constant mi s-a facut evaluarea de catre serviciu de probatiune acuma sunt la recurs unde am cerut casarea sentintei si retrimiterea spre rejudecare motivand faptul ca pedeapsa normal trebuia redusa la 4ani si 8luni instanta de apel nu s-a pronuntat asupra circumstantelor atenuante as dori sa stiu in cazul in care se respinge cat trebuie sa execut din cei 4 ani si 6 luni fiind la prima abatere va multumesc
:help:
buna
as avea avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva sunt condamnat pentru doua fapte pe care nu le-am comis adica complicitate la talharie si talharie la 7ani prin contopirea pedepselor persoanele care au savarsit infractiunile isi recunosc faptele dar eu sunt condamnat tin sa precizez faptul ca eu am fost judecat in stare de libertate iar restul au fost incarcerate in petenciar si tot odata sunt in faza de recurs la apel am mers pe 320 indice 1 caci acasa am de crescut un copil si am avut speranta sa iau o pedeapsa cu suspendare la tribunal in proces procuroru a cerut o pedepsa cu suspendare iar avocatu a cerut achitarea in lipsa de probe iar eu am luat 7 ani din STILOU ca asa a dorit judecatoarea de cauza am mers dupa cate am spus pe articolu respectiv pe motiv ca voi lua o pe cazier depsa cu suspendare dar nu am luat 4ani si 6 luni normal prin reducerea pedepsei prin aplicarea 320 indice1 sa primesc o pedepsa redusa cu o treime adica 4 ani si 8luni am cerut curtei de apel casarea sentintei pe motiv ca nu sau exprimat asupra circumstantelor atenuante adica eu lucrez si am lucrat si in timpul producerii evenimentelor ca si sofer de taxi dupa care sofer profesionist pe camion dosarul este pe rol la curtea suprema in recurs tin sa mentionez ca nu am mai avut cazier instanta o am pe 23 ianuarie 2013 as dori o indrumare spre apararea mea