avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate just4me

Activitate just4me

dar puteti face un contract pe numele dvs si altul pe numele sotului/copilului ... si primele va raman in familie
dupa ce am ajutat un prieten am ramas buna de plata cam 2000lei si m-ar interesa daca as putea recupera din paguba macar.

un amic de-al meu a ramas pe drumuri in anglia si s-a intors in romania fara acte, folosind titlul de calatorie emis de ambasada. pt ca nu avea unde sa stea si nici acte am acceptat sa locuiasca in apartamentul meu care oricum statea gol si l-am insotit la politie unde am semnat ca il primesc in spatiu astfel facandu-si buletin cu adresa la mine.
Am convenit sa plateasca apa, curent, gaz, etc ... ceea ce consuma practic si intre timp sa gaseasca un job si sa se mute de la mine. jobul l-a gasit in vreo saptamana, doar ca nu a platit nimic din ce a consumat si astfel apartamentul a fost debransat de la curent ... Prostia mea este ca nu am verificat mai devreme pt ca eu locuiam in alt oras. Acuma nu mai sta la mine in casa, a preferat sa plece in chirie decat sa plateasca utilitatile, nu cunosc noua adresa si nu imi mai raspunde la telefon ... dar lucreaza la o institutie publica deci salar areX-(
cu buletinul a scos credit de la provident si acestia vin acuma la mine la usa si deranjeaza si vecinii sa incaseze rata. eu nu am de gand sa ii platesc aceste datorii dar figureaza adresa mea ... si in plus nu stiu ce prostii ar mai putea face folosind cartea de identitate si sa fiu eu deranjata sau trasa la raspundere pt ca este apartamentul meu. el a plecat din august de la mine din casa, dar de la politie mi s-a spus ca daca el nu merge de bunavoie sa schimbe buletinul ca urmare a schimbarii domiciliului eu nu pot face nimic#-o

oare unde este dreptatea??? am ajutat, m-a fraierit si raman si buna de plata si raspunzatoare de faptele altei persoane?