Buna ziua,
As dori sa stiu si eu ce pot face in cazul in care niste smecherasi de la tara au pus stapanire pe terenurile arabile a 50-60 de persoane printre care si pe al nostru. Sambata pe zi s-a dus tata sa ii intrebe de unde au dreptul si cum pot sa cultive terenul nostru, in schimb l-au rasplatit lundu-l la bataie. Nu se poate asa ceva, in ce tara de nedreptate traim. Politia din localitate nu se baga spunand "acesti oameni sunt periculosi nu avem ce sa le facem", primaria "nu putem face nimic deoarece ne-au amenintat". Chiar asa nu se poate face nimic cu 3 persoane care se dau ca fac legea??? Va rog ajutati-ma!!!
Va multumesc! Astept data de 1 martie cand va fi prima infatisare. Nu as vrea sa renunt la tot ce am cladit acolo, ea nu mai recunoaste nimic. Ea este invatata de un nepot sa minta si sa nu mai recunoasca ce am facut de fapt pentru ea si sa spuna ca nu mai vrea sa mai am grije de ea si nici nu accepta plata cu renta. Este o batrana de 76 de ani si este usor influentabila.
A scris ca am batut-o, ca nu i-am dat bon de la medicamente ca i-am cerut pensia ca nu avem venit, ca nu i-am platit utilitatile etc. Problema este ca o credem in stare sa aduca martori mincinosi, asta este problema cea mare. A cerut sa fie dosarul judecat in lipsa dumneaei.
Buna ziua,
In legatura cu contractul, matusa m-a dat in judecata spunand marturii mincinoase "vrute si nevrute", doreste sa se judece in lipsa dumneaei. Ce pot face, sa ies din mizeria asta?
As dori sa stiu ce pot face daca am un contract de intretinere cu matusa si nu ma mai inteleg? Ea s-a oferit sa faca contractul nu a fost obligata si acum datorita faptului ca nu ii cedez dupa contract un teren nepotului sau "nu am nici o obligatie" nu ma mai suporta, imi vorbeste urat si nu ma mai inteleg cu dansa?