avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedreptate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedreptate

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu ce pot face in cazul in care niste smecherasi de la tara au pus stapanire pe terenurile arabile a 50-60 de persoane printre care si pe al nostru. Sambata pe zi s-a dus tata sa ii intrebe de unde au dreptul si cum pot sa cultive terenul nostru, in schimb l-au rasplatit lundu-l la bataie. Nu se poate asa ceva, in ce tara de nedreptate traim. Politia din localitate nu se baga spunand "acesti oameni sunt periculosi nu avem ce sa le facem", primaria "nu putem face nimic deoarece ne-au amenintat". Chiar asa nu se poate face nimic cu 3 persoane care se dau ca fac legea??? Va rog ajutati-ma!!!

Alte discuții în legătură

Teren extravilan sora mea a lucrat un teren timp de 20 de ani fiind mostenire de la tata. tatal nostru a post pus in posesie pe acest teren in baza legi18/91.primaria nu i-a ... (vezi toată discuția)
Salut! anul trecut am luat prin contract de comodat, de la o ... Pomy Pomy Salut! Anul trecut am luat prin contract de comodat, de la o matusa, un teren arabil extravilan deoarece aceasta este in varsta. Acest teren a fost lucrat mai ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului dupa divort blackgirl blackgirl Buna ziua! Am nevoie de ajutor, desi nu am cum sa ma vad cu dumneavoastra fata in fata... Eu am 17 ani si parintii mei sunt divortati de 13 ani. Pe sentinta ... (vezi toată discuția)